Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK
Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK

Second Female Skjorter

Filter
{{facet.Control}}
Du søgte på: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Ingen produkter fundet.

Smukke mønstre og feminine farver
Det danske modebrand, Second Female, formår gang på gang at levere de smukkeste kollektioner, hvor fine mønstre og lækre farver præger de forskellige styles. Det dedikerede og kompetente designteam hos Second Female prioriterer højt at følge med tiden, og arbejder målrettet for at levere kollektioner, der matcher modebranchens tendenser. Hos MESSAGE har vi et stort udvalg af blandt andet skjorter, bluser, nederdele og kjoler fra Second Female. Fælles for alle produkterne fra Second Female er, at de alle er yderst feminine og absolutte must-haves. 

Skab et girly look med Second Female
Med de feminine silhuetter, lyse nuancer og de mange fine print, der pryder skjorterne fra Second Female, kan du hurtigt skabe et sofistikeret og lækkert girly look. Skjorterne fås med elegante klassiske skjortekraver eller uden krave, hvilket giver dig mulighed for at finde en skjorte, der komplementerer præcist dit outfit. Second Female har også designet en række overdele med dyb udskæring foran og elastik i taljen, der med sine smukke snit omfavner kvindekroppen på bedste vis. For det ultra feminine look anbefaler vi, at du styler din fine Second Female skjorte med en let nederdel med en løs pasform. Det giver dig et let og elegant look, hvor du kan tilføje dine favorit accessories og en lækker taske. 

Det klassiske look
Second Female er klar over, at vi kvinder har forskellige præferencer i forhold til vores garderobe. Nogle er til det ultra feminine look, men er du derimod mere til det klassiske og elegante look, har Second Female sørget for en række styles til netop dig. De smukke klassiske skjorter fra Second Female fås i ensfarvet stof, hvor der ikke er gået på kompromis med hverken kvaliteten eller komforten. For at fuldende det klassiske look, kan du style din Second Female skjorte med et par lækre habitbukser eller en stram nederdel for to forskellige looks. Second Female anvender materialer som blød bomuld, elegant silke og viskose, hvilket er materialer, der alle er behagelige at have på. 
 
Second Female skjorter hos MESSAGE

Der skal ikke meget til at pifte hverken hverdagsgarderoben eller festgarderoben op, og med tøjet fra Second Female er det ingen sag. Hos MESSAGE finder du Second Female skjorter med både korte og lange ærmer, det betyder at du med garanti kan finde den skjorte du mangler i garderoben. Den populære skjortebluse, Mist, fra Second Female, er også at finde i udvalget hos MESSAGE. 

De farverige skjorter fra Second Female kan du med fordel sætte sammen med et par sorte læderbukser eller skinny jeans, og supplere med dine yndlings smykker. De alsidige designs gør, at du kan tone dit outfit op og ned, så det passer til både hverdag og fest. Gå på opdagelse i vores store udvalg af feminine skjorter fra Second Female til fordelagtige priser her på siden.