Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK
Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK

Second Female Strik

Filter
{{facet.Control}}
Du søgte på: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Ingen produkter fundet.
Trendy og lækker strik
Second Female er blevet et stærkt dansk modemærke med fingeren på pulsen. Second Female fokuserer på at leverer de nyeste fashion-styles hurtigt, hvilket sikrer at du som kunde kan få de nyeste modetrends mens de er populære i modebilledet. Stilen er præget af smukke og rene linjer, der emmer af femininitet og elegance. Stilen er inspireret af den skandinaviske natur og mode, men også brugen af mønstre og prints går igen i kollektionerne fra Second Female. Striktrøjerne er ofte præget af rene linjer med neutrale og klassiske farver, hvilket er med til at gøre de forskellige strik fra Second Female utroligt populære. Second Female strik er designet med smukke snit og feminine detaljer i neutrale og klassiske farver. Dette gør, at Second Females striktrøjer kan anvendes til mange forskellige outfits og på mange forskellige måder.
  
It’s so fluffy I’m gonna die 
Når de kølige sommeraftener melder sig eller vi bevæger os mod de kølige sæsoner, er der intet så rart som at hoppe i en lækker, blød strik. Striktrøjer og strikcardigans fra Second Female er kendetegnet ved den lækre kvalitet, grundet materialevalget. De forskellige striktrøjer er alle bløde og behagelige at have på, hvad end du vælger en striktrøje fra Second Female til søndagshygge eller som en del af dit hverdagsoutfit. Udvalget bærer blandt andet præg af materialer som uld, mohair, bomuld og kashmir, der alle udstråler elegance og luksus. Fine detaljer som striber, snøre og flæsedetaljer giver striktrøjerne fra Second Female en ekstra dimension. 
  
Strik med mange muligheder
Måden vi bruger striktrøjen på i dag gør, at en strik kan bruges på mange forskellige måder. En Second Female strik kan være fokuspoint for dit outfit, hvis du styler den med neutrale fashion-items. Striktrøjen kan også være en tilføjelse til dit hverdagslook, særligt hvis du vælger en striktrøje i neutrale nuancer. MESSAGE fører et stort udvalg af Second Female strik, hvor alle striktrøjerne følger tidens tendenser. Nogle af striktrøjerne kan også fungere som en fast del af din garderobe, som du altid kan tage på hvis det skulle blive nødvendigt. Den feminine strikcardigan kan du style med en basistop og et par smarte jeans til hverdag. Hvis du skal til middag med veninderne kan du med fordel style din turtleneck-trøje med en feminin nederdel og dine yndlings accessories. En ting er dog sikkert, en striktrøje fra Second Female giver dig et hav af muligheder. 

Populært og eftertragtet modebrand
Siden etableringen af Second Female i 2000 er det danske modebrand blevet utroligt populært. Second Female klarer sig godt på den danske scene, men også udlandet har fået øjnene op for det. Designteamet hos Second Female arbejder ud fra filosofien om at skabe modetøj til kvinder der emmer af kvalitet, design og elegance. Ved nøje at følge med udviklingen inden for modens trends og tendenser, afspejler de forskellige kollektioner fra Second Female tidens største trends. Hos MESSAGE tilbyder vi alt fra lette toppe og smukke nederdele til bløde striktrøjer fra Second Female. Hvad end du søger en strik i en smart farve eller et klassisk design i neutrale nuancer, kan du finde hvad du søger fra Second Female.