Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.
Storm og Marie
STORM & MARIE er et dansk modebrand grundlagt i København i 2010 af Signe Elisabeth Vedel og Kim Vedel Hansen. Det danske brand er et resultat af en delt vision mellem de to, hvis brand er opkaldt efter deres tvillinger. Det repræsenterer de modsætninger, der er en del af STORM & MARIEs udtryk. Hvor Storm repræsenterer det energiske og utæmmede, er MARIE et udtryk for det chikke og delikate. 

Værdierne skal findes i den skandinaviske minimalisme mixet med nuancer fra rockens verden, hvorfor STORM og MARIE er en kombination af rene linjer og appellerende teksturer og print. Brandet har en ambition om at skabe sammenhængende kollektioner, hvor filosofien bag er at skabe et genkendeligt koncept. Ikke desto mindre skal kollektionerne indbyde til friheden til og muligheden for at style de enkelte designs separat uden sammenhæng til den øvrige kollektion. Dermed er det muligt at skabe sin egen, personlige stil via STORM & MARIE kjoler, STORM & MARIE toppe og STORM & MARIE skjorter. 

Storm og Marie’s kollektioner
STORM & MARIEs fire årlige kollektioner har fokus på høj kvalitet og fantastiske pasformer. På samme måde er materialer, nuancer, former og farver udvalgt nøje, hvor hver kollektion er karakteriseret ved udvalgte farvetoner og prints i kombination med elegante silhuetter. Det feminine islæt, der går igen i udskæringer og print, er ikke til at tage fejl af. Designer Signe Elisabets Vedels personlige engagement og føling med kollektionen kommer derved altid til udtryk. 

Hos MESSAGE udvælges de bedste designs fra STORM & MARIE, så du har mulighed for at mixe og matche med MESSAGEs øvrige brands og dermed skabe dig din egen, personlige stil.