Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.
Kvalitetstoppe fra Storm & Marie
Storm & Marie har med sine skandinaviske rødder proportioneret sig som en anerkendt aktør i modebranchen. Kollektionerne spænder bredt, med alt fra kjoler og striktrøjer til feminine toppe. Toppene fra Storm & Marie emmer af femininitet og elegance, og hos MESSAGE gør vi meget ud af, at have toppe til enhver smag, og derfor forhandles både stroptoppe, toppe i feminine farver og basistoppe. En top kan bruges under en striktøje eller kjole, eller kan danne grundlag for hele outfittet både til hverdag og fest, hvad end det er en farverig top eller en basistop. Kvaliteten er i højsæde, hvilket betyder, at en top fra danske Storm & Marie er behagelig at have på og har en god pasform. Uanset hvilken begivenhed du mangler en top til, har vi hos MESSAGE både hverdagstoppe og festtoppe fra Storm & Marie, der alle er fremstillet i lækre materialer og farver.
  
En top – flere muligheder
Karakteristisk for Storm & Marie er, at kollektionerne hver især former et komplet koncept og en helhed, hvor de forskellige fashion styles komplementerer hinanden på fornemmeste vis. På trods af denne filosofi, kan hvert enkelt style fra Storm & Marie dog med fordel bruges separat og styles på flere forskellige måder, hvilket betyder, at de forskellige toppe fra Storm & Marie kan bruges på et utal af måder og bidrage til en fuldkommen individuel stil. Kvalitet og pasform er afgørende for designteamet der står bag kollektionerne fra Storm & Marie, hvilket betyder, at de smukke toppe 
både holder i mange år og bevarer sin facon, selv efter meget brug.
   
Prints og farver
Modebranchen omfavner i stadig stigende grad iøjnefaldende farver og sofistikerede prints. Dette har Storm & Marie erfaret, og derfor indeholder alle fire årlige kollektioner fashionitems i smukke farver og feminine prints. Særligt grafiske prints har en tendens til at være særligt kendetegnende for Storm & Marie, hvor skarpe farver på en elegant måde komplementerer hinanden og fulender hvert enkelt stykke tøj. Hos MESSAGE er det muligt at finde både en hverdagstop og en festtop i et fortryllende farvevalg.
  
Skandinavisk minimalisme møder iøjnefaldende farvevalg
Storm & Marie blev etableret i København i 2010 af et par, der ønsker at videreføre den skandinaviske minimalisme og de nordiske rene linjer. Det danske brand leverer årligt fire kollektioner, der indeholder alt fra farverige maxikjoler til feminine striktrøjer. Det skandinaviske udtryk er gennemgående for alle kollektionerne, hvilket gør Storm & Marie til et tidløst og elegant modebrand, der er anerkendt af mange. Den skandinaviske minimalisme står i fin kontrast til iøjnefaldende farvevalg og sofistikerede prints, hvilket er med til at skabe kant og karakter hos Storm & Marie. Gå på opdagelse i udvalget af toppe fra Storm & Marie, hvad end du er på udkig efter en festtop, en hverdagstop eller blot en basistop du kan bruge til det hele.