ER DU AMBITIØS, ENERGISK & VILD MED MODE?

Hvor mange af disse udsagn passer på dig? 

Jeg brænder for at sælge!
Jeg har ambitioner, drømme og masser af idéer
Jeg har en stærk passion for kundeservice og stortrives i et miljø med højt tempo
Jeg har lysten og motivationen til at gøre karriere i detailbranchen
Som elev vil jeg gerne have udfordringer og ansvar 
Jeg er interesseret i mode og elsker at følge med i nye trends og tendenser


Passer alle disse udsagn på dig? Så er MESSAGE måske lige noget for dig!

 

OM MESSAGE

I MESSAGE er vi en stor familie, hvor kommunikation og sammenhold er vigtigt. Vi er en energisk modevirksomhed med unikke brands og passionerede medarbejdere, der gør alt for at holde os på forkant i en tempofyldt branche. Har du lyst til at blive en del af MESSAGE-familien, så er vi klar med et ambitiøst uddannelsesforløb, hvor kundeservice, salg og samarbejde er i højsædet.
   
Elev i MESSAGE
Din rolle vil blive en vigtig del af teamet, hvor du helt fra starten vil få spændende og afvekslende arbejdsliv. Du vil i løbet af uddannelsen gradvist få mere ansvar og flere arbejdsområder indenfor butiksdrift. 
  
Du vil under forløbet på 2 år blive udfordret, og komme til at arbejde med områder indenfor kundevejledning, drift, personligt salg og merchandising. Vi arbejder kontinuerligt på at holde dig opdateret om nye kollektioner og brands, da din viden og vejledning inspirerer til salg. 
 

For at kunne søge elevplads ved MESSAGE skal du være klar til at gå direkte på et 2 års hovedforløb hos os pr. 1. august 2018. 

Søg elevplads her.

  

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte en af vores Retail Area Managers:


Jylland: Tanja Friedrichs på tlf. (+45) 9623 2263

Sjælland og Fyn: Jenni Falandysz på tlf. (+45) 9623 2235

 

 

MESSAGE

 

MESSAGE er en energisk modevirksomhed med unikke brands og passionerede medarbejdere, der gør alt for at holde os på forkant i en tempofyldt branche. 

 

Er du udadvendt, ambitiøs og har du lyst til at blive en del af MESSAGE-familien, så er vi klar med et uddannelsesforløb, hvor kundeservice, salg og samarbejde er i højsædet 

 

 

UDDANNELSEN

Vi søger salgstalenter til vores butikker. Du vil helt fra starten et spændende og afvekslende arbejdsliv. Du vil i løbet af uddannelsen gradvist få mere ansvar og flere arbejdsområder indenfor butiksdrift. 

Du vil under forløbet på 2 år blive udfordret, og komme til at arbejde med områder indenfor kundevejledning, drift, personligt salg og merchandising.