Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.

ENAMEL Copenhagen - smykkedesign af Marie Rantzau 
 
ENAMEL betyder emalje...
 
ENAMEL Copenhagen en unik og enkel smykkeserie hvor strejfet af emalje altid er at at finde. ENAMEL Copenhagen er bl.a. kendt for sin basiskollektion af farverige moderne emaljevedhæng, hvor du finder utallige kombinationsmuligheder. En verden af former og farver. 
    
Tanken bag ENAMEL Copenhagen

Marie Rantzaus tanke bag ENAMEL Copenhagen er nyfortolkninger af klassiske smykker, som oftest går hen og bliver et yndlingssmykke. ENAMEL Copenhagen er en smykkeserie i et enkelt design med et stærkt udtryk, og til overkommelige priser - uden at gå på kompromis med kvaliteten. Farvevalg og former er nøje sammensat, og følger altid modens farver, dog altid med en solid basiskollektion. Dette gør denne smykkeserie helt unik og tidsløs, men er samtidig en smykkeserie der lever i nuet!
   
Hvert smykke er håndlavet. Emaljeprocessen er omfattende, krævende og et unikt håndarbejde. Emalje er et sjovt og spændende materiale at arbejde med. Det kræver mange års erfaring at opnå en perfekt finish. Smykkerne produceres i Indien, Kina og Thailand på mindre værksteder, udvalgt af Marie selv. Marie har gennem flere år oparbejdet et venskabeligt og ikke mindst yderst professionelt samarbejde med værkstederne.

    
"Jeg elsker østen og de muligheder der byder sig. Jeg er stolt over, at have opbyttet et fantastisk stærkt bånd til mine samarbejdspartnere. Jeg er glad for at kunne give dem mulighed for at være en del af ENAMEL Copenhagens team, og at vi sammen kan se virksomheden udvikle sig. Det er ikke kun forretningsmuligheder for mig, men også for dem - som trofast har troet på mit design og fulgt virksomheden fra den spæde start. Jeg har tilbragt mange timer sammen med de dygtige arbejdere, der med stolthed laver mine smykkedesigns - præcis på samme måde, som jeg selv ville gøre det. Jeg har daglig kontakt med min uundværlige assistent, som er bosat i Kina. Jeg er stolt af hendes engagement, omhyggelighed og arbejdsomhed. Vi har i samarbejde uddannet alt personale, indkøbt materialer, gennemgået produktionen, kvalitetskontrolleret samt pakning af varer. Vejen er ikke let - men med passion, vilje og tro, hjælpes alle processer på vej til at skabe et univers i ENAMEL Copenhagen som jeg er stolt af" udtaler Marie Rantzau, designer hos Enamel Copenhagen.

  

Udvalget af Enamel Copenhagen hos MESSAGE
Hos MESSAGE fører vi et bredt udvalg af Enamel Copenhagen smykker til kvinder. Udvalget indeholder de fineste øreringe, armbånd, halskæder og fingerringe. Sortimentet vil blive opdateret for hver sæson.