Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.

Erbs Denmark
Erbs er et dansk modebrand, hvor ambitionen er at fremstille edgy accessories og feminine styles, der bevarer den stilrene linje. Gennem blonder, smykker og tasker er Erbs en stærk leverandør af accessories med et bredt sortiment præget af modebilledet, sæsonaktuelle trends og kundernes efterspørgsel og behov.

Erbs fik sin opstart i 2011 og har siden start gået op i at fremstille og designe styles med kant. Brandet skaber looks, der reflekterer og følger de nyeste trends bl.a. via sofistikerede smykker, stilrene linjer og high-fashion. Øreringe og halskæder er faste styles i Erbs smykkekollektion, mens skuldertasker, rejsetasker, rygsække og også bodystockings i fine blondekvaliteter bliver mere fremtrædende. De mange fine bodies er feminine styles, der kan anvendes som alternativ til den velkendte top. Tilføj flotte smykker med fine detaljer til dit outfit og tag en taske over skulderen. 

Diskrete detaljer
Erbs prioriterer design, der holdes diskret, således de mange detaljer kan tale for sig selv. Derfor holdes smykker og tasker oftest i farverne sort, sølv, guld og hvid samt forskellige toner af grå, mens de mange bodies designes i en lækker blondekvalitet i farven sort. Erbs er en stærk medspiller i blondebilledet, hvor også bh’er uden bøjle, der kan give en fin effekt under toppe med dybe udskæringer, bliver designet og fremstillet. Punge og skuldertasker er også en del af Erbs sortiment. Disse findes i både matte og blanke materialer og i praktiske såvel som feminine designs uden, at der gås på kompromis med modens trends. Erbs er en stærk medspiller i blondebilledet, hvor feminine bh’er uden bøjler og sofistikerede bodies kan tilføje et elegant udtryk til dit look. 

 

Udvalget af Erbs Denmark

Udvalget af styles fra Erbs Denmark hos MESSAGE er varierende hver sæson. Udvalget kan bestå af Erbs Denmark toppe, Erbs Denmark kjoler, Erbs Denmark tasker eller Erbs Denmark smykker. MESSAGE sørger for at have de rette styles på det rette tidspunkt. Derfor vil udvalget variere, men altid være on point i forhold til tidens trends og sæson.