Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.

NORR by Erbs
Erbs er et modebrand, der har taget Danmark med storm. Ambitionen hos Erbs Denmark/Norr by Erbs er at fremstille edgy accessories og feminine styles, der bevarer den stilrene linje. Erbs Denmark er en stærk leverandør af accessories med et bredt sortiment præget af modebilledet, sæsonaktuelle trends og kundernes efterspørgsel og behov. 

Erbs fik sin opstart i 2011 og har siden start gået op i at fremstille og designe styles med kant. Dette indebærer kjoler, toppe, bodystockings, tasker og især smykker. Øreringe og halskæder er faste styles i NORR by Erbs smykkekollektion, mens skuldertasker, rejsetasker, rygsække og også bodystockings i fine blondekvaliteter bliver mere fremtrædende.

Diskrete detaljer
NORR by Erbs/Erbs Denmark prioriterer design, der holdes diskret, således de mange detaljer kan tale for sig selv. Derfor er Erbs toppe, Erbs kjoler og Erbs bodystockings designet i en lækker blondekvalitet, oftest i farven sort. Erbs smykker holdes oftest i farverne sort, sølv, guld og hvid samt forskellige toner af grå. Erbs er en stærk leverandør i moden af blonder, hvor også bh’er uden bøjle bliver designet og fremstillet -  disse bh'er giver en fin effekt under toppe med dybe udskæringer.

 

Punge og skuldertasker er også en del af Erbs sortiment. Disse findes i både matte og blanke materialer og i praktiske såvel som feminine designs uden, at der gås på kompromis med modens trends.

 

Udvalget af NORR by Erbs/Erbs Denmark

Udvalget af styles fra NORR by Erbs/Erbs Denmark hos MESSAGE er varierende hver sæson. Udvalget kan bestå af Erbs Denmark toppe, Erbs Denmark kjoler, Erbs Denmark tasker eller Erbs Denmark smykker. MESSAGE sørger for at have de rette styles på det rette tidspunkt. Derfor vil udvalget variere, men altid være on point i forhold til tidens trends og sæson.