Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.

FIVEUNITS
FIVEUNITS er brandet, hvor sofistikation møder fashion i lækre materialer kombineret med komfort og pasform. FIVEUNITS har en ambition om at skabe de perfekte, favorit jeans og bukser, som skal være et musthave i enhver garderobe. FIVEUNITS’ vision er at være i kontakt med kundernes behov og ønsker, således brandet ikke udelukkende skaber originaler, men også designs, der skiller sig ud fra mængden. Dermed får hver kvinde den unikke mulighed for at have det perfekte par jeans eller de perfekte bukser, der fuldender ethvert hverdags- og aften look. 


FIVEUNITS' kollektioner
Jeans og bukser er casual styles at have på samtidig med, at de findes i et væld og designs, farver, pasformer, kvaliteter og materialer. Brandets årlige kollektioner vil altid være præget af de sidste nye farver og trends, ligesom modellerne skifter fra slim-fit og skinny legs til suitpants og bukser med brede ben. FIVEUNITS udvælger nøje materialer og kvaliteter med fokus på at skabe komfort og anvendelighed, uden af gå på kompromis med trenden i modebilledet. De klassiske, sorte bukser er gengangere i de årlige kollektioner, mens sæsonerne løbende sætter deres præg på nye tilføjelser af styles præget af mønstre og grafiske prints, der skaber en ekstra dimension.

Drevet af denim
FIVEUNITS blev grundlagt i 2008 og er drevet af en passion for denim og mode. Med en holdning til at jeans og bukser skal være musthaves i enhver kvindes garderobe, er brandet dedikeret til at anvende de seneste og mest innovative materialer, stoffer og kvaliteter for at skabe sofistikerede og alsidige styles perfekte til hvert et look og hvert et outfit.