Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.
Gardenia
Gardenia er et nutidigt og aktuelt skobrand skabt i 1941 på Nørrebro i København af Herman Gutkin. Tilbage i 1941 var brandets hoveddesign træsko. Linjen blev dog sidenhen udvidet i forbindelse med udskiftning af direktionen, hvorved brandet begyndte at designe og skabe moderigtigt fodtøj til kvinder. 

Sko med høj kvalitet og fine detaljer
Siden de første sko forlod brandets produktion og ramte butikker og kunder, har fokus været på høj kvalitet med fokus på detaljen. De stolte værdier er der værnet om, hvorfor de er blevet overleveret gennem generationer og stadig er en stor del af brandets og virksomhedens eksistensgrundlag. 

Designs
Gardenia fokuserer på klassiske og eksklusive designs med en stærk sæsonbetonet aktualitet. Gardenia har dermed positioneret sig som et must-have skobrand, men også som et trendskabende navn. Brandet er, trods sin eksklusivitet, bevidst om at tilbyde en bred vifte af designs. Derfor er både sko, støvletter, pumps og høje hæle samt sandaler og sneakers en del af brandets designitems. Kvaliteterne spænder fra lækker ruskind og læder til skønne stof og lak materialer, ligesom detaljerne er markeret via feminine snørebånd, edgy lynlåse og fine guld og sølv spænder. 

Gardenia er i dag et internationalt brand, dog med dybe rødder i den danske design tradition, der er bevaret gennem tre generationer.