Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.
Gestuz
Gestuz er et brand, der er blevet synonym med en sikker, modig og eftertragtet garderobe til den moderne kvinde. Gestuz navigerer elegant i forholdet mellem det underspillede, det afslappede, chikke og det markante med strømlinede silhuetter. Hos MESSAGE er Gestuz en eksklusiv favorit, hvor kjoler, skjorter og toppe kollektion efter kollektion altid er repræsenteret med feminine, diskrete print, flotte farver og mønstrer samt feminine pasformer. 

Gestuz go-to styles
En Gestuz kjole er et sikkert valg, hvis du ønsker at være med længst fremme i modebilledet, mens en Gestuz top altid er en vinder til en aften ude. Med en ny tilgang og synsvinkel på skandinavisk enkelthed skaber Gestuz hver sæson designs præget af cool og sofistikerede go-to styles i smukke materialer med uventede detaljer. Gestuz’s ambition er at fange nuancerne i, hvad det vil sige at være kvinde i dag – både som drømmer og som realist. Dette udmønter sig i en æstetik med iøjnefaldende silhuetter, der er forankret i en kærlighed til afdæmpet, intelligent design med et strejf af ubesværet og diskret sensualitet. Gestuz anvender lækre og eksklusive materialer i høj kvalitet til flotte strik, feminine bluser og cool kjoler. De lækre materialer er altid mixet op med flotte print og mønstre, ligesom farveskalaen spænder bredt fra lette pastelfarver til brændte nuancer. 

Hos MESSAGE er vi vilde med Gestuz’ sofistikerede, elegante look mixet med rock n’roll stilen via cool og edgy detaljer. Du finder derfor et eksklusivt udvalg af Gestuz’ kollektioner hos MESSAGE, hvor de enkelte styles er udvalgt med fokus på, at du som kunde kan gå sæsonen i møde på stilmæssig vis.