Er du i tvivl om fit?

Find dit perfekte jeansmatch. Se vores Global Funk fitguide her.

Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.

Global Funk
Global Funk er et dansk modebrand, der siden 2003 har omfavnet denim i hele dets coolness ved at skabe alt fra trendspecifikke og sæsonbetonede styles til klassikere, der altid går igen. Brandets designs er rebelske, dristige og alsidige og kan tage dig fra dag til nat på ingen tid. Med denim i højsædet, er Global Funk derfor ’for Tuesday mornings and Saturday nights’.
For at forene design og anvendelighed prioriteres materialer, kvaliteter og pasformer. 

Denim og Jeans musthaves
Global Funk omfavner i sit navn visionen om at skabe funky og aktuelle designs, der kan diktere sæsonernes denimtrends. One, Eight, Thirteen og Seventy er populære klassikere og musthaves, der kontinuerligt får følgeskab af nye styles i forskellige vaske og forskellige farver lige fra den klassiske denim blå til den tilbagevendende sorte og moderigtige grå. Identitet og funkyness er forskellig fra person til person. Det samme gælder Global Funks jeans, der med deres ’signature fits’ med sikkerhed indeholder mindst ét par ’kan ikke leve uden-jeans’. Farver, størrelser, vaske og pasformer varierer fra style til style. High waist og mid waist kan kombineres med skinny eller slim legs, mens 5 pocket- og cropped modellerne også er sikre valg. 

Global Funk styles
Med en ambition om at skabe de perfekte jeans og denim styles, er Global Funk et perfekt valg i jagten på garderobens musthave styles. Som sæsonerne skifter designer Global Funk desuden sæsonaktuelle styles som shorts i både denim og bomuldskvaliteter, ligesom bomberjakker, bodystockings og nederdele findes alle med samme edgy funkyness.

”No need to talk it up… Go get your funk on!”