Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.
Just Female
Just Female er et skandinavisk brand med en enkel tilgang til design, som er baseret på en sofistikeret kerne af eksklusive materialer og uundværlige musthaves. Brandets vision for de forskellige designs er, at de skal have en ’ready-to-wear’ faktor. Dermed sikrer Just Female unikke styles med feminine og sofistikerede udtryk, der kan pryde modebilledet og blive uundværlige styles i garderoben. 

Just Females design er sæsonaktuelle. Lækre, tunge strik, varme farver og eksklusive materialer sammen med forskellige styles i lækre læderkvaliteter pryder efterår- og vinterkollektionerne, mens florlette skjorter i flotte print og feminine nuancer sammen med klassiske festtoppe i fine blonder fylder forårs- og sommerkollektionerne. Just Females værdier er netop baseret på en ambition om at skabe og videreudvikle et aktuelt og nutidigt brand, som går ind for, at lokalisere i hvilken retning moden går og holde sig opdateret på de trends, der fylder i modebilledet. 

Just Female musthaves
Just Females sofistikerede styles gør overgangen fra dag til nat simpel, da brandets mange designs kan styles til enhver anledning. Just Female kjoler, Just Female kimonoer, Just Female toppe og Just Female overtøj. Hvad end du søger, kan Just Female præsentere et væld af bud på faste, musthave favoritter og nye, dristige styles, der kan udfordre din garderobe.  

Just Female blev etableret i 2006 og kunne i 2007 under Copenhagen Fashionweek for AW07 præsentere deres første kollektion. Det minimalistiske og æstetiske design har siden da været en stor del af brandets identitet. Brandet forhandles i dag i store dele af Europa både i butikker og på webshops.