Lee
Lee er et autentisk, amerikansk denim brand, der fik sin begyndelse tilbage i 1889, hvor Henry David Lee opstartede brandet. Fra at have sine rødder i originalt workwear, er brandet i dag blandt verdens mest kendte og anvendte jeansbrands nogensinde. Hos Lee er moderigtige jeans hovedfokus. Jeanslinjen er dog senere blevet udvidet til også at indeholde trendy skjorter, t-shirts og trøjer, ligesom en række af cool denimjakker også har fundet sin vej ud til kunderne. 

Design og pasform
Lee er med helt fremme i modebilledet og er i høj grad trendsættende, hvad angår jeans. Det altid stilrene og smarte, moderne design, som kan bruges til alle anledninger, både hverdag og fest, er tydelige favoritter hos kunderne. Hvad end du er til klassisk streetwear, hvor der er skruet ned for detaljerne, eller til kreative designs, kan du finde et par Lee jeans, der matcher dine præferencer. 

Komfort, modeller og anvendelighed
Lee har en lang tradition for at skabe moderigtige styles, hvor håndværk, komfort og anvendelighed skal gå op i en højere enhed. Modellerne spænder vidt fra oversize boyfriend og mommy jeans til skinny jeans med tætsiddende fit og high waist. Komfort og pasform er et vigtigt fokuspunkt, når det kommer til jeans. Jeans skal være dine must-haves, der kan redde en hver tøjkrise, før den opstår. Derfor skal dine yndlingsjeans sidde perfekt, ligesom de skal være skønne at have på.  

Lee forhandles ikke på MESSAGE webshop, men er tilgængelig i udvalgte MESSAGE butikker.