Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.
Markberg
Markberg er titlen på en sand kærlighedshistorie. En kærlighed for det at skabe en forskel. Brandets navn repræsenterer de to grundlæggere Mette Astrup og Rune Klemmensen, hvis initialer MA og RK danner navnet Markberg. De to grundlæggere, der både danner partnerskab privat og professionelt formår at få denne kombination til at gå op i en højere enhed og skabe et produkt, hvor der er kræset om alle processer.

Kvalitetsprodukter i fokus
Markberg sætter kvalitet højt. Derfor er brandets produkter kvalitet af højeste klasse, hvilket betyder, at produkterne har mange års levetid. De eksklusive materialer, som produkterne er fremstillet af, har ligeledes den egenskab, at de kun bliver flottere med tiden både i struktur og farve. Læder og skind er levende materialer, der ændrer sig over tid. Markbergs produkter vil dermed tilpasse sig sin brugsfunktion og få et endnu skønnere udtryk, efterhånden som tiden går. Markberg producerer tasker, punge og accessories. Du vil derfor møde et udvalg af skuldertasker, håndtasker, punge, kortholdere osv, når du handler hos MESSAGE webshop.

Dansk design
Dansk design og kvalitetshåndværk gennemsyrer Markbergs kollektioner. Designet er holdt nutidigt, ligesom de enkelte detaljer er nøje gennemtænkt med fokus på anvendelse og funktion. Markberg arbejder ud fra det faktum, at du ganske vidst kan falde for et design, men det er designets funktionalitet, der vil afgøre, om du elsker det for livet. Markberg går derfor aldrig på kompromis. Et nutidigt design stiller krav til farver. Derfor er Markbergs produkter oftest holdt i neutrale farver som sort, grå og sand, der kan passe til hver en garderobe.