Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.

Markberg
Markberg er titlen på en sand kærlighedshistorie. En kærlighed for det at skabe en forskel i modebilledet. Brandets navn repræsenterer de to grundlæggere Mette Astrup og Rune Klemmensen, hvis initialer MA og RK danner navnet Markberg. De to grundlæggere, der både danner partnerskab privat og professionelt, formår at få denne kombination til at gå op i en højere enhed og skabe et produkt, hvor der er kræset om alle detaljer. 

Materialer
Markberg tasker er kendetegnet af et klassisk design med et moderne og tidløst tvist. Materialerne har mange års levetid, og i kombination med det klassiske design, kan Markbergs tasker anvendes år efter år. Udvalget af Markberg tasker dækker over crossbodies, håndtasker, bælter, punge, kortholdere og meget mere. Senest er laptop tasken tilføjet Markberg sortimentet – denne sikrer dig et elegant look til kontoret.

Markberg tasker er kvalitet og fine detaljer
Markberg designer eksklusive tasker i kvalitetsbevidste materialer.  De eksklusive materialer, som Markberg tasker er fremstillet af, er læder og skind, der har den egenskab, at de kun bliver flottere med tiden både i struktur og farve. Tasker, der er lavet i læder og skind, er tasker som holder over en årrække og er en sikker vinder sæson efter sæson. Markberg er derfor ikke gået på kompromis med materialevalget. 

Markberg tasker er prydet med de fineste detaljer som fine frynser, slangeskind og rå lynlåse, som giver en god kontrast til det feminine look. Samtidig laver Markberg overdådige tasker i forskellige modeller og størrelser, som passer til alle anledninger og til den stilbevidste kvinde. 

   

Det enkelte og tidløse design gør, at Markberg tasker kan bruges sæson efter sæson – og både til hverdag og til fest. 


Markberg - Dansk design
Markbergs kollektioner er kendt for et flot dansk design og et kvalitetshåndværk, der rækker langt ud over det sædvanlige. Designet på deres tasker er tidløst, ligesom de enkelte detaljer er nøje gennemtænkt med fokus på anvendelse og funktion. Markberg arbejder ud fra det faktum, at du ganske vist kan falde for et design, men det er funktionaliteten, der afgør om du vil elske tasken for livet. Et klassisk og tidløst design stiller krav til farver, hvorfor Markberg tasker oftest er holdt i neutrale farver som sort, grå og sand, der kan passe til enhver kvindens klædeskab. 

 

Markberg har gennem designsamarbejder med flere modebloggere - herunder Christina Dueholm og Marie Jedig - løftet kendskabet til Markberg som brand og arbejdet med en kreativ markedsføring.

Med en Markberg taske er du sikret en taske, der er i et moderne og tidsløst design, som du kan anvende sæson efter sæson – og både til hverdag og til fest.