Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.

mbyM – tøj til den stilbevidste kvinde
Det danske brand, mbyM, er kendt for at mixe rå femininitet med skandinavisk coolness i deres designs. Det er trendy designs til den stilbevidste kvinde, hvor den skandinaviske inspiration findes i hver af mbyMs kollektioner. Det er feminine snit, fantastiske pasformer, stilrene linjer og simple silhuetter du kan finde i mbyM kjoler, mbyM jeans, mbyM toppe og mbyM strik. Med fire årlige hovedkollektioner er mbyM i konstant fornyelse. I hver kollektion fortolkes den pågældende sæson gennem lette print, diskrete mønstre, klassiske og neutrale nuancer og farver samt feminine og sofistikerede silhuetter. Hos mbyM er kvalitet og materiale prioriteret, og der gås ikke på kompromis i udvælgelsen af de forskellige designs, der både er præget af diskrete waistbands, turtlenecks, skæringer som åbne rygge og dybe v-halse samt rå lynlås-detaljer.

mbyM: bæredygtige kollektioner
mbyM, der startede i 2003, er vokset til at være et anerkendt, dansk modebrand, der leverer designs af høj kvalitet. Udover fire årlige hovedkollektioner, har brandet en GoGreen kollektion, der består af bæredygtige basisstyles, som er fremstillet med omtanke for miljøet. 

 

Musthaves i enhver basisgarderobe er basis bluser, toppe, kjoler og turtlenecks, hvorfor kollektionen løbende udvides med nye bestsellere. I 2016 resulterede mbyMs kontinuerlige udvikling i en lancering af mbyM Nord, som er en kollektion indeholdende eksklusive designs i luksuriøse materialer og kvaliteter. De enkelte designs repræsenterer brandets identitet ved at udstråle skandinavisk lethed i feminine nuancer. 
  
mbyM brandet
mbyM forhandles i 15 lande i Europa, hvor det har indtaget scenen i både fysiske butikker og hos store, internationale webshops. Den stærke vision i mbyM er at være med fremme og tilbyde kunderne den bedste adgang til brandets egne designs. I 2015 åbnede brandet derfor egen webshop med forsendelse til både danske og internationale adresser.