Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.
Minimum
Minimum er et dansk modebrand, hvis vision er at skabe progressive og trendy kollektioner med undertoner af skandinavisk kølighed. Brandet søger derfor meget af sin inspiration i de aktuelle trends, der dominerer modebilledet. Minimum er karakteriseret ved styles, som er fremstillet af lækre materialer, hvor kvalitet altid prioriteres. Den gode kvalitet betyder, at Minimums kollektioner er præget af fantastisk pasform og lækre snit, fine udskæringer og flotte detaljer, der på bedste vis komplementerer brandets evne til at kreere unikke designs. Brandets kærlighed for den skandinaviske minimalisme kommer til udtryk gennem sæsonpræget modetøj, flotte nuancer og farvekombinationer samt lækre materialer med feminin finish. 

Minimums smagfulde detaljer
Minimums ambition er at skabe flotte styles med smagfulde detaljer, der er med til at skabe et gennemført og flot helhedsindtryk. Dette kommer til udtryk i flotte kjoler med print, toppe med grafiske mønstre, strik med turtlenecks, klassiske bukser, ruskindsnederdele og læderjakker. Stilen er international, men med et tydeligt aftryk af dansk design og skandinavisk finesse. Brandet kræser for hver en lille del af designprocessen og kreerer iøjnefaldende designs til særlige anledninger, ligesom sortimentet af casual, hverdags-styles også er stort. Hvad end der er tale om et hverdags look eller et outfit til en aften ude, er Minimums kollektioner karakteriseret ved at mikse materialer og farver på unik vis, så du kan tilføje et unikt print, en fantastisk velsiddende model eller en feminin ryg-udskæring til garderoben.

Rivende udvikling
Minimum præsenterede den første kollektion til kvinder i 2007 efter i mange år at have designet og fremstillet herretøj. Siden 2007 har brandet på kvindefronten været igennem en rivende udvikling og er i dag repræsenteret hos forhandlere i store dele af Europa.