Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.
Modigt, råt og feminint udtryk
Moves by Minimum formår med sine danske rødder at henvende sig til den unge modebevidste kvinde, der søger de nyeste trends og tendenser. Minimum står bag det anerkendte brand, hvilket afsløres i navnet, Moves by Minimum. Designteamet bag Moves arbejder altså ud fra mange års erfaring inden for fremstilling af modetøj til kvinder, og arbejder dedikeret med en finger på pulsen. Moves tøjet har et modigt, råt og feminint udtryk, hvor hver enkelt detalje komplementerer hvert stykke tøj. Moden er i konstant udvikling, med få undtagelser, og derfor afspejler alle kollektionerne fra Moves de største modehits fra de helt store catwalks. Hos MESSAGE finder du et stort udvalg af modetøj til kvinder fra det danske mærke, Moves by Minimum.
   
Tidssvarende og tidløst på samme tid
Jakkerne fra Moves skifter udtryk og facon fra sæson til sæson, med undtagelse af nogle klassikere der går igen. På den måde er det muligt at finde en Moves jakke, som afspejler tidens trends og samtidig finde en jakke til kvinder, som er tidløs og sikker. Det tidssvarende look sikres ved, at Moves by Minimum eksperimenterer med farver og prints, og jakkerne i denne kategori får hurtigt et trendy og modigt udtryk. Materialer kan også afgøre udtrykket på en jakke, hvorfor jakker til kvinder i dag kommer i mange variationer. Det tidløse look opnås gennem stilrene, klassiske designs, hvor jakkerne har et alsidigt snit og holdes i neutrale farver. Fælles for størstedelen er dog, at det er langærmede jakker, der lukkes foran med enten knapper eller lynlås.
 
Den korte jakke
Moves jakker fås i forskellige længder, og derfor findes der en jakke til enhver smag og lejlighed. Den korte jakke har et uformelt look, og dækker ikke meget af det øvrige outfit. Af korte jakker kan blandt andet nævnes variationer som læderjakken, bomberjackets, denimjakken eller dunjakken. Udvalget af korte jakker varierer år efter år, og hos MESSAGE vil du derfor kunne finde forskellige korte jakker fra Moves. Korte jakker er oplagte, hvis der ønskes et casual eller sporty look, eller hvis resten af outfittet ikke skal dækkes for meget til.
  
Den lange jakke
Lange jakker skaber hurtigt et mere elegant og feminint look, og Moves by Minimum laver også lange jakker, der kan bruges både til hverdag og fest. En lang jakke dækker mere af det øvrige outfit, og er oplagt særligt i køligere måneder. Af lange jakker kan blandt andet nævnes uldjakken, dunjakken, vinterjakken og nogle former for trenchcoats. Moden er medbestemmende overfor jakkens look, hvor materialer som uld kan give jakken et helt særligt look. Lange jakker fra Moves kan bruges både til hverdag og fest, og hos MESSAGE finder du et varierende udvalg af jakker fra Moves.