Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.
Mette tasken 
Mette tasken er en fin lille mobiltaske fra NUNOO. Den har en fin lille størrelse, som kan bruges som en crossover.  
  
Mette er meget funktionel med de mange rum og de fine detaljer, tasken besidder.
Tasken er prydet med de fineste lynlåse og nitter, og er samtidig syet sammen og herefter vasket i en vaskemaskine, for at give tasken et råt og trendy look. Mette tasken er lavet i en lækker læderkvalitet, hvilket forlænger taskens levetid – især hvis du imprægnerer og plejer den med læderfedt/balsam. 
Størrelsen på METTE tasken er perfekt til festival, hvor du kan skal have det fornødne med – din mobil, dankort og en lipgloss.
  
Designet på Mette tasken er tidsløst, ligesom de fine detaljer er nøje gennemtænkt med fokus på anvendelse og funktion. Mette tasken er derfor oftest holdt i neutrale farver, så den kan passe til enhver kvindens garderobeskab.
 
Med en Mette taske er du sikret en taske, der er i et moderne og tidsløst design, som du kan anvende sæson efter sæson til hverdag.

Brug for mere plads?

Den populære Alimakka taske fra Nunoo er et perfekt bud, hvis du har brug for mere plads i din hverdagstaske. Måske har du endda brug for en lækker taske, du kan transportere din bærbare i til jobbet? Nunoo har et bredt udvalg af tasker, der kan dække ethvert behov, du har. Se hele udvalget af Nunoo tasker her.