Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.
Second Female
Second female er et dansk modebrand, der siden 2010 har formået at føre de danske designtraditioner videre via fire årlige kollektioner med fokus på det moderne og klassiske look. Idéen bag kollektionerne er, at skabe sofistikerede og internationale designs med et skandinavisk touch ved brug af mønstre og prints på en unik og eksperimenterende facon. Second Female bukser og toppe er karakteriseret ved moderne kant, stilfulde linjer og flotte silhuetter, mens Second Female kimonoer er inspireret af boheme stilen. 

Second Female kollektioner
Second Female omfavner farveskalaen på sæsonbetonet vis og nedtoner derfor ofte deres forårs- og sommerkollektioner med pastelfarver i lette nuancer og florlette materialer, mens efterårs- og vinterkollektionerne er karakteriseret ved tungere og dybere farver i kraftige strik- og læderkvaliteter.

Brandets identitet
Second Female skaber alsidige designs, der skaber muligheden for et outfit til både en dag på job og en aften ude, hvad end det er en kjole med print eller en ruskindsnederdel eller lædernederdel. Det klassiske touch, der går igen hos brandet fortolkes gennem skønne strik med turtlenecks, feminine off-shoulder toppe, moderigtige a-line skirts og klassiske skjorter i sæsonaktuelle print. De rene linjer, flotte snit og feminine udskæringer er alle med til at skabe brandets identitet, som kommer til udtryk gennem kollektioner, designs og styles, hvor du som kunde får muligheden for at udvælge de styles, der inspirerer dig mest.

Internationalt niveau
Second Female’s succes kommer til udtryk gennem dets internationale niveau, hvor brandet forhandles i flere europæiske lande og er repræsenteret gennem mere end 700 salgssteder i verden. På samme måde er Second Female tilstede via en webshop, hvor et bredt sortiment af brandets kollektioner og styles forhandles.