VI ANBEFALER

Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.
Second Female 
Siden 2010 har det anerkendte danske modebrand Second Female formået at levere moderigtige kollektioner fire gange årligt, der afspejler tidens trends. Brandet blev etableret i 2000, og har siden da leveret best-sellere og absolutte must-haves til enhver modebevidst kvindes garderobe. Second Female har været særligt gode til at føre de danske designtraditioner videre, og producerer tøj til kvinder af høj kvalitet. Kendetegnene ved Second Females kollektioner er sofistikerede og internationale designs skabt med et lækkert skandinavisk touch. Dette kommer til udtryk ved de mange fine mønstre, farver og prints, der pryder de forskellige designs fra Second Female. Kollektionerne bærer gang på gang præg af stilfulde linjer, flotte silhuetter og materialer i høj kvalitet. 
  
Brandets identitet
Alsidige designs er nøgleord for kollektionerne fra Second Female, hvilket giver dig muligheden for at kunne bruge tøjet både en dag på arbejdet og en aften i byen. Det klassiske touch går igen hos brandets styles, hvor rene linjer, flotte snit og feminine udskæringer alle bidrager til brandets identitet, hvilket betyder at du som kunde har muligheden for at vælge lige præcis de styles, der tiltaler og inspirerer dig mest. Second Female fortolker de klassiske lækre strik med moderne turtlenecks, skaber moderigtige off-shoulder toppe, feminine nederdele og smukke bluser i sæsonaktuelle print og farver, så du altid kan se absolut fantastisk ud uanset hvilken årstid der står for døren. Brandet har formået at skabe en identitet, der gør, at tøjet fra Second Female er meget eftertragtet og populært både nationalt i Danmark og internationalt. Brandet forhandles i flere europæiske lande og er repræsenteret gennem mere end 700 salgssteder i verden. 

Fokus på trends og tendenser
Second Female anerkender, at kvinder ønsker at følge de trends og tendenser, der dominerer i modebilledet, hvilket gør at du hele tiden kan være sikker på at netop tøjet fra Second Female giver dig et stilfuldt og moderne outfit. Filosofien bag Second Females designs er at skabe en moderigtig og brugbar garderobe, der omfavner den selvsikkerhed og komfort, enhver kvinde behøver for at kunne udtrykke sin personlige stil. Brandet har erfaret, at feminine print har vist sig at være en genganger i modebilledet, hvilket betyder at du kan finde modetøj fra Second Female i lækkert print. Der arbejdes målrettet med at ramme præcist de farver, der er populære lige nu - det betyder, at du altid står knivskarpt i tøjet og har en selvsikker udstråling i Second Female tøj. 
 
Second Female hos MESSAGE
Som forhandler af Second Female er vi stolte over, at kunne tilbyde dig et bredt udvalg af smukke og trendy styles sæson efter sæson til overkommelige priser. Hos MESSAGE kan du finde alt fra den helt perfekte Second Female bluse til den smukkeste nederdel. Kollektionerne består af tøj til kvinder, der omfavner farveskalaen på sæsonbetonet vis - derfor nedtoner Second Female ofte deres forårs- og sommerkollektioner med pastelfarver og lette materialer. Efterårs- og vinterkollektionerne er som oftest karakteriseret ved tungere og dybere farver i kraftig strik og lækre læderkvaliteter. Det betyder, at du hos MESSAGE kan finde lige præcis den Second Female jakke, der passer til den kommende sæson, eller kan finde en kjole der i design og farvevalg passer til årstiden. Med brandets stærke identitet nationalt såvel som internationalt, bliver du med garanti glad for de klassiske, moderne og trendy styles i Second Females kollektioner. Gå på opdagelse i vores udvalg af modetøj fra Second Female og find dine favoritter.