Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.
Alsidigt modetøj fra Second Female
Som forhandler af Second Female mener vi, at det er vigtigt, at du som kunde kan shoppe modetøj, du kan bruge igen og igen. Tøjet fra Second Female er skabt ud fra ideen om at de forskellige styles skal kunne anvendes præcist som du ønsker, hvilket garanterer dig en moderigtig og brugbar garderobe. Med fokus på lækre materialer, feminine print og smukke farver, der afspejler sæsonen, vil du med garanti se helt fantastisk ud i det lækre tøj til kvinder, Second Female har produceret. De bløde materialer, lækre farver og fine prints gør tøjet moderne og tidløst, hvilket hurtigt gør tøjet fra Second Female til klassiske favoritter i garderoben. 
 
Skandinavisk touch
Brandet er blevet særligt kendt for at kreere ultra-feminine og sofistikerede styles, med et klart skandinavisk touch. Med fokus på skandinavisk og stilrent modetøj, der samtidig er af høj kvalitet og med et funktionelt design, bliver tøjet fra Second Female hurtigt must-have-items. De fire årlige kollektioner fra Second Female er alle designet og udviklet af et energisk og kompetent designteam, der er hurtige til at spotte tidens trends og tendenser. Du kan derfor som kunde altid finde tøj fra Second Female, der afspejler modebranchens største trends. Hovedkontoret, der er beliggende i København Ø, er omgivet af inspirerende omgivelser, der inspirerer det dygtige designteam til innovative nye idéer. Dette er medvirkende til at sikre moderne kollektioner, der tiltrækker den modebevidste og stilfulde kvinde. 
  
Dansk design i verdensklasse
Second Female har med sit målrettede fokus formået at skabe et meget populært og eftertragtet brand, både nationalt og internationalt. Modetøjet fra Second Female forhandles i mange europæiske lande, og er repræsenteret gennem mere end 700 forhandlere på verdensplan. Med andre ord kan man altså sagtens betegne Second Female som dansk design i verdensklasse. Den massive succes er ikke til at tage fejl af, og du finder med garanti styles fra Second Female hos MESSAGE, der falder i lige præcis din smag. 
  
En perlerække af absolutte must-haves 
De smukke fashion-items fra Second Female kan mikses på kryds og tværs med din øvrige garderobe, hvilket giver dig muligheden for at udtrykke din helt egen personlige stil. Om det er den helt perfekte Second Female bluse til hverdagsbrug, du er på udkig efter, en smuk kjole i et feminint print eller en lækker Second Female jakke, bør du gå på opdagelse i det brede udvalg inden for forskellige produktkategorier. Hos MESSAGE er vi ikke i tvivl - vi mener, at Second Female er et absolut must-have-brand, hvor de forskellige feminine og tidløse styles kan redde enhver tøjkrise.