Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.
Second Female – feminine detaljer
I 2010 lancerede Second Female deres første kollektion med fokus på feminine detaljer og eksklusive kvaliteter. Idéen bag kollektionerne er at skabe et sofistikeret og internationalt design med de velkendte skandinaviske touch.

Et strejf af luksus
Hvis du er på jagt efter mode med et strejf af luksus, er Second Female det, du søger. Lækre styles, der kan bruges til både hverdag og fest. Skal du til bryllup eller til sommerfest, er en Second Female kjole altid et sikkert valg. Eksklusive materialer og feminine detaljer gør, at en Second Female kjole både fremstår elegant, sofistikeret og trendy på samme tid.

Selvsikker udstråling
Med en Second Female kjole vil du altid have et meget selvsikkert og klassisk look, da tøjet er i høj kvalitet uden at koste en formue. Second Female hjælper dig med at sikre stilen, da sortimentet er meget klassisk og moderigtigt.

Hos MESSAGE kan du finde et bredt udvalg af styles fra Second Female – om det er jakker, bukser, kjoler eller bluser. Dertil er det nemt for dig at tilføre en lækker Second Female style til din garderobe, for priserne er yderst kundevenlige. Second Female er for alle, der ønsker ultimativ stil og klasse i deres beklædning.