Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.

Second Female – alsidigt strik
Second Female har efterhånden etableret sig stærkt som et modemærke med fokus på de nyeste trends. Stilen er præget af klassiske og rene linjer, der understreger femininitet og elegance. Inspirationen er hentet i den skandinaviske natur og mode, men også i den danske tradition for brug af mønstre og prints på en eksperimenterende facon.
Second Female strik er især præget af rene linjer med neutrale og klassiske farver. Dette gør, at Second Females strik kan anvendes til mange forskellige looks og på mange måder. Det kan mikses og være fokuspoint for dit outfit, eller være en tilføjelse til hverdagslooket. Der er fokus på syninger, udskæringer og former, så du kan skabe dit eget individuelle look.

Bløde materialer og kvalitet
Striktrøjer og strikcardigans fra Second Female er kendetegnet ved lækker kvalitet. Materialet er blødt og har et sofistikeret touch. Fine detaljer, såsom striber og snøre, giver strikken en ekstra dimension.

MESSAGE fører et udvalg af Second Female strik, der følger tidens tendenser, men også designs, der kan være en fast del af garderoben. Det er klassiske designs, du altid kan bruge. Brug den lækre strikcardigan over en basistop og et par jeans til hverdag, eller style turtleneck-trøjen med et skirt til middag med veninderne.