Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.

Shoe the Bear
Elsker du fede sko? Så er du kommet til det rette sted. Hos MESSAGE er vi vilde med de cool sko fra Shoe the Bear, der kombinerer både komfort og mode. Det er anderledes og cool sko, der vil fuldende dit outfit. Hos MESSAGE består udvalget af Shoe the Bear sko af de klassiske modeller, der kan matches med næsten alt i din garderobe, men også de mere utraditionelle sko og støvler, der pifter dit outfit op.

 

Shoe the Bear - Dansk designtradition
Shoe the Bear er et kreativt skomærke med en stærk arv i dansk designtradition. Brandet har forkælet med danske luksusvarer siden 2007. Stifterne, Jakob Fuglsang og Thomas Frederiksen, startede med en vision om at skabe unikke designs, der vil stå skarpt hele livet igennem. Komfort, design og kvalitet er de grundlæggende faktorer for en sko, du vil elske.
  
Design, der skiller sig ud fra mængden 
På arbejde, i skole, fritid eller weekend – de moderigtige sko følger dig, og uanset hvilket look du går efter, har Shoe the Bear udvalget.

Her er både sko til de kolde morgener og de varme aftener. Brandet anser skrædderhåndværk som en primær faktor i godt design. Derfor består Shoe the Bear kollektionerne i højere grad af håndlavede sko.

 

Shoe the Bear er dedikerede til at designe de bedste sko til de bedste priser og til de rette tidspunkter. 

Komfort og kvalitet
Shoe the Bear designer sko med omtanke for brug og styling. Når skoene designes, har designerne diverse outfits og anledninger i tankerne, så du ubesværet kan matche dine outfits med skoene. I dag sælges Shoe the Bear kollektionerne i mere end 15 lande verden over, og er en succes blandt kvinder og mænd. 

  

Hvilken sko skal jeg vælge?
Er du til komfort, der samtidig oser af kvalitet og god stil? Så er klassikeren Emmy fra Shoe the Bear lige dig. Denne klassiker er en populær støvle fra Shoe the Bear, der findes i flere farver og materiale. Den er en favorit grundet den skjulte kilehæl, der gør støvlen meget komfortabel at have på, samtidig med at kilehælen giver dig en fantastisk holdning. Fronten og snuden på Emmy støvlen er perforeret ruskind eller læder, hvilket giver den et cool look. Emmy laves fast i neutrale farver og i sæsonfarver, der skiller sig ud fra mængden.

 

Er du til den mere festlige sko, der er feminin og elegant? Så er det Agnete støvletten fra Shoe the Bear, du skal kigge på. Denne har en perfekt hælhøjde – en kitten heel, der hverken er for høj eller for lav, og som gør støvletten elegant, samtidig med at den er praktisk. Du kan rende rundt i Agnete støvletten hele natten, uden at få (ligeså) ondt i fødderne! De flotte detaljer og den gode pasform er jo kun et plus. Snuden på Agnete er spids, dog afrundet, hvilket giver den et eksklusivt look. På grund af den praktiske, dog stadig high fashion, kitten heel, er Agnete perfekt både til hverdag og til fest. Brug den med et par jeans for at opgradere dit hverdagsoutfit, og til fest til en kjole eller nederdel. Agnete findes i flere farver, der kan matches med næsten alt i din garderobe. 

 

 

Er du i tvivl om Shoe the Bear er noget for dig? Du kan finde inspiration i hele vores udvalg af sko her.