Generelle vilkår for deltagelse i konkurrence hos MESSAGE
Vinderen kontaktes direkte på e-mail, når konkurrencen er afsluttet. Vinderen skal svare tilbage indenfor 3 dage efter at have modtaget e-mailen ellers frafalder præmien. 
 
Ved deltagelse giver du samtykke til, at de indtastede oplysninger registreres og opbevares af MESSAGE. På intet tidspunkt vil MESSAGE sælge eller videregive dine informationer til tredje part. 
 
MESSAGE varetager alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver MESSAGE sig ethvert ansvar i den forbindelse. MESSAGE forbeholder sig ret til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skønnes nødvendigt. MESSAGE er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler.
 
Når du deltager i konkurrencen, tilmelder du dig samtidig nyhedsbrev fra MESSAGE og mbyM, der udsendes ca. 2 gange ugentligt. Nyhedsbrevene indeholder eksklusive tilbud, de nyeste tendenser og spændende event. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevene. 
 
Ved deltagelse accepterer du ovenstående konkurrenceregler. Ansatte i MESSAGE og deres husstande må ikke deltage i konkurrencen. 
  
Vindere findes - og offentliggøres med deres fulde navn umiddelbart efter den i konkurrencen nævnte deadline. Dette kan ske på Facebook, Instagram, hjemmesiden eller i nyhedsbrev – alt efter den pågældende konkurrence. 

   
Yderligere for konkurrencer på Facebook og Instagram
Vi afholder jævnligt konkurrencer på vores Facebook og Instagram. 

Vinderen kontaktes ved hjælp af de oplysninger, der er tilgængelige på vedkommendes profil. Det betyder, at du på Facebook skal tjekke din ”andet” indbakke på Facebook og ”beskedanmodninger” på Instagram. Hvis vinderen ikke melder tilbage 3 dage efter at have fået besked, forbeholder MESSAGE sig ret til at trække en ny vinder. 

Vi forbeholder os retten til at offentliggøre vindernes navne på MESSAGEs platforme. 

Præmier
Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.

Gavekort kan benyttes i samtlige danske MESSAGE-butikker. Gavekort kan ikke benyttes i vores norske butikker, medmindre andet er angivet. 

Er præmien en rabatkode til MESSAGE.dk, skal det fulde beløb bruges på én gang. Anvendes det fulde beløb ikke på en ordre, frafalder det overskydende beløb. Læs mere om brug af rabatkode her.