Hvordan betaler jeg for min ordre?
Vi accepterer følgende kortbetalinger:

Mastercard
Dankort
Visa

Derudover modtager vi også Mobilepay og afbetaling gennem Viabill. Du kan læse mere om Viabill her.

Når du går til betaling, vil du blive bedt om at indtaste kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre.
Du vil modtage en ordrebekræftelse på e-mail, når din ordre er registreret. 
Beløbet vil ikke blive trukket fra din konto, før ordren afsendes fra vores lager.

 

Afbetaling med Viabill

Med Viabill skal du overføre din månedlige indbetaling til ViaBill senest den 20. i måneden. Din første indbetaling skal dog ske senest den førstkommende 20. i en måned (log ind hos Viabill og se hvornår første/næste gang er for dig. Betalingen laver du i din netbank med girokort FI-koden fra Mit ViaBill. Du har altid mulighed for at indbetale et højere beløb end angivet i Mit ViaBill eller indbetale hele beløbet.

Har du ikke indbetalt senest den 20. i måneden, fremsender Viabill en reminder til dig, hvilket koster 39 kr. i reminder fee. Du undgår dog yderligere gebyrer, hvis der er dækning på dit kort, da ViaBill som aftalt med dig hæver det skyldige beløb fra dit betalingskort den sidste hverdag i måneden.

  

Læs mere om Viabill her.

 

Ved køb af varer på MESSAGE.dk med Viabill som valgt betalingsløsning, foregår al fremtidig kommunikation mellem dig som kunde og Viabill som udbyder. MESSAGE.dk er ikke ansvarlig for hverken afbetaling eller kommunikation. MESSAGE.dk håndterer kun din ordre og eventuel returnering/ombytning.

  

 

Hvornår trækkes pengene på min konto?
Betalingen for din ordre trækkes først på din konto, når varen er pakket og afsendt fra vores lager. Dette gælder dog ikke ved Viabill, som er afbetaling.

  

Er det sikkert at betale på MESSAGE.dk?
Det er 100 % sikkert at handle på MESSAGE.dk. Vi samarbejder med sikre danske systemer indenfor online handel og online betalingssystemer.

Kan jeg betale via bankoverførsel på MESSAGE.dk?
Nej, det er desværre ikke muligt at betale med bankoverførsel på MESSAGE.dk