MESSAGE tæller ned til BLACK FRIDAY

Black Friday Shopping i MESSAGE – både i butikker og online


MESSAGE har ikke kun gode Black Friday tilbud online – vi har det selvfølgelig også i vores 25 danske MESSAGE butikker i hele landet. I alle vores butikker kan du få rådgivning og vejledning af vores personale. Uanset om du gerne vil benytte dig af vores gode tilbud online eller i butikkerne, har vi gjort det nemt for dig. Du kan finde den nærmeste MESSAGE butik her. 
Black Friday er hurtigt blevet populært i Danmark – og måske årets største udsalgsdag. Dette skyldes højst sandsynligt at tilbuddene ikke kun er online, men også i de fysiske butikker. MESSAGE har mange gode tilbud i vores fysiske butikker. Du kan altså sidde trygt og varmt i sofaen og shoppe, eller komme ned i en af vores MESSAGE butikker. Du kan også kombinere de to, hvis du gerne vil se, hvad du køber.

Vi danskere har for alvor fået øjnene op for det amerikanske fænomen, Black Friday. Og det er ikke uden grund. Mange butikker sælger ud med store rabatter. Det vil dog vare nogle år, inden Black Friday er ligeså kommercielt i Danmark som i USA. Det er nemlig shoppernes helt store højtid i USA, hvor gigantiske rabatter gives. I USA er Black Friday for mange større end Superbowl. Black Friday falder altid dagen efter Thanksgiving - fjerde fredag i november. 

Shop dine julegaver online til Black Friday

Hjerternes fest, julen, kan skabe meget kaos i de sidste dage inden den store juleaften. Hvorfor ikke være i god tid, og købe dine julegaver til nedsat pris? Shop julegaverne til Black Friday, så du kan nyde juledag og aften i ro og mag. ”Sort Fredag”-fænomenet er først for nylig kommet til Danmark, og datoen passer rigtig godt, hvis du vil være tidligt ude med dine julegaveindkøb.

Gå ikke glip af Black Friday i MESSAGE

Hvis du er vild med ideen om at købe lækkert tøj, sko og accessories til nedsatte priser, skal du ikke gå glip af en af årets vildeste dag – med lave priser. Sæt kryds i kalenderen fredag d. 24. november, 2017 og oplev Black Friday i MESSAGE. Vi glæder os til at se dig!

PRIK PRIK PRIK

SHOP