MESSAGE tæller ned til BLACK FRIDAY

Black Friday Shopping i MESSAGE – både i butikker og online


MESSAGE har ikke kun gode Black Friday tilbud online – vi har det selvfølgelig også i vores 26 danske MESSAGE butikker i hele landet. I alle vores butikker kan du få rådgivning og vejledning af vores personale. Uanset om du gerne vil benytte dig af vores gode tilbud online eller i butikkerne, har vi gjort det nemt for dig. Du kan finde den nærmeste MESSAGE butik her. 

  
Black Friday er hurtigt blevet populært i Danmark – og måske årets største udsalgsdag. Dette skyldes højst sandsynligt at tilbuddene ikke kun er online, men også i de fysiske butikker. MESSAGE har mange gode tilbud i vores fysiske butikker. Du kan altså sidde trygt og varmt i sofaen og shoppe, eller komme ned i en af vores MESSAGE butikker. Du kan også kombinere de to, hvis du gerne vil se, hvad du køber.

Vi danskere har for alvor fået øjnene op for det amerikanske fænomen, Black Friday. Og det er ikke uden grund. Mange butikker sælger ud med store rabatter. Det vil dog vare nogle år, inden Black Friday er ligeså kommercielt i Danmark som i USA. Det er nemlig shoppernes helt store højtid i USA, hvor gigantiske rabatter gives. I USA er Black Friday for mange større end Superbowl. Black Friday falder altid dagen efter Thanksgiving - fjerde fredag i november. 

Shop dine julegaver online til Black Friday

Hjerternes fest, julen, kan skabe meget kaos i de sidste dage inden den store juleaften. Hvorfor ikke være i god tid, og købe dine julegaver til nedsat pris? Shop julegaverne til Black Friday, så du kan nyde juledag og aften i ro og mag. ”Sort Fredag”-fænomenet er først for nylig kommet til Danmark, og datoen passer rigtig godt, hvis du vil være tidligt ude med dine julegaveindkøb.

Gå ikke glip af Black Friday i MESSAGE

Hvis du er vild med ideen om at købe lækkert tøj, sko og accessories til nedsatte priser, skal du ikke gå glip af en af årets vildeste dag – med lave priser. Sæt kryds i kalenderen fredag d. 29. november, 2019 og oplev Black Friday i MESSAGE. Vi glæder os til at se dig!

 

MESSAGE bytteregler

Når du handler på MESSAGE.dk har du altid 30 dages returret fra den dag, du modtager din vare med posten. Det betyder, at du frit og uden at oplyse grund, kan bytte varen eller få pengene retur inden 30 dage. Medbring/medsend da din byttebon/kvittering. Det kræves dog, at varen returneres i samme stand som den er modtaget, og med alle originale mærker. 

Læs mere om vores bytteregler her.

 

Levering

Det koster mellem 29 og 49 DKK at få tilsendt en pakke til enten en privatadresse eller en pakkeboks. Hvis du handler for mere end 500 DKK, er fragten gratis. Du har desuden mulighed for at vælge at hente din vare i en af vores 26 danske MESSAGE butikker i Danmark. Se hvor vores butikker ligger her - det er gratis at få tilsendt din pakke til en af vores butikker.

Læs mere om levering her.

 

MESSAGE Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret omkring vores tilbud samt kampagner.

Kan du ikke vente?

Dét forstår vi godt! Vores lækre styles bliver jo måske udsolgte inden Black Friday... Hvis du vil være sikker på at få fingrene i vores lækre produkter, kan du shoppe dem allerede lige her;