Skal du til fest?

Den kommende tid byder på festlige anledninger, og det er derfor tid til at finde det helt rigtige festtøj. Hvad end du skal til konfirmation, bryllup eller studenterfest, tilbyder MESSAGE et bredt udvalg af festtøj, der let kan styles til de forskellige festligheder. Er du i tvivl om tøjet til festen, finder du her inspiration til festtøj, der kan give dig det helt rigtige festlook.  Er du på udkig efter festkjolen til brylluppet, det printede sæt til studenterfesten eller den feminine festtop til konfirmationen, finder du her inspiration til, hvordan dit festtøj kan skabe den helt rigtige feststemning. 

Gæst til konfirmation

Festtoppen er et item, der let kan pifte dit festlook op. Gå efter en top i en smuk farve, som giver toppen et feminint look. Festtoppen kan styles med et par klassiske bukser og et par stiletter med bred hæl, hvilket kan give festtøjet et casual og sofistikeret udtryk. Du kan også gøre det ekstra fint ved at vælge en kjole i lyse toner eller i et let materiale for et klassisk, men trendy look. 

SHOP THE LOOK

Gæst til bryllup

En kjole til bryllup skaber den helt rette stemning til kærlighedens fest. Vælg en lang festkjole med detaljer som flæser eller blonder og style med et par stiletter i en trendy farve, hvilket kan give festkjolen et stilet og festligt look. Er du til det klassiske festtøj kan accessories som et par øreringe i en smuk farve skabe den rette feststemning til dit festoutfit.

Gæst til studenterfest

Festtøj i sprudlende farver er et perfekt valg til studenterfesten, hvor brede bukser med en matchende festtop kan gøre dit outfit casual og stilet. Accessories, som glitrende hårpynt eller en lækker ruskindstaske kan let pifte den feminine blonde buksedragt op og give den elegante festtop med et klassisk snit det helt rigtige festlige udtryk.