FIVEUNITS

FIVEUNITS
Brandet FIVEUNITS udvikler fashionable styles, der imødekommer behovet for en sofistikeret buks hvor komfort kombineres med en perfekt pasform. Visionen bag FIVEUNITS er at skabe unikke designs af bukser og jeans, som må være et must-have hos kunden.  


FIVEUNITS' kollektioner
FIVEUNITS Jeans findes i adskillige farver, designs, pasformer, kvalitet samt materiale, og har et casual look, der kan kombineres til både fest og hverdag. De årlige kollektioner kendetegnes af de sidste nye trends, hvor de forskellige styles skifter fra slim-fit samt skinny legs til suitpants og vidde ben. FIVEUNITS går aldrig på kompromis med kvaliteten samt trenden og vælger med udgangspunkt i dette nøje materialer med henblik på at skabe komfort og anvendelighed i buksen. FIVEUNITS klassiske sorte buks er med garanti en genganger i den årlige kollektion, mens sæsonens trends løbende bliver tilføjet til FIVEUNITS nye trends med et præg af tidens mønstre samt grafiske prints.

ANGELIE

FIVEUNITS Angelie style
FIVEUNITS style Angelie, er en buks der med sin fantastiske pasform med sikkerhed hurtigt bliver en personlig favorit. FIVEUNITS Angelie er en klassiker, der kan styles til både fest og hverdag. Et feminint look opnås ved at kombinere Angelie med en stilet og fin bluse eller skjorte til eksempelvis en aften ude med veninderne. For et mere casual look sammensættes Angelie med en t-shirt eller en strik

KYLIE

FIVEUNITS Kylie style
FIVEUNITS style Kylie er en populær style blandt FIVEUNITS kunder, og hos MESSAGE! FIVEUNITS Kylie har et klassisk tidsløst design, som kan styles til enhver lejlighed. Stylen Kylie kan bruges i et casual look på jobbet med et par sneakers og en bluse, eller til fest sammensat med en støvle og en blazer.