Global Funk Flyverdragt guide

Er du i tvivl om forskellen på vores Global Funk flyverdragter? Vi har Isolde Intention, Isolde Teddo og Jazmine - læs mere for at forstå forskellen på de forskellige flyverdragter. 

Isolde

Isolde flyverdragten er den første flyverdragt som Global Funk har designet, flyverdragten fås i blå, sort, grøn og grå. Isolde er normal i størrelsen og man bør derfor gå efter den størrelse man plejer at bruge - Isolde fås i XS, S, M, L og XL. 

 

Isolde er en langærmet flyverdragt med en smal pasform. Den har elastik ribkant i halsen og forneden på ærmerne, og lukkes foran med lynlås. Isolde har to skrå lommer foran og snøre i livet, der kan spændes ind efter ønske, hvilket fuldender det feminine udtryk. Isolde er fremstillet i et lækkert quiltet og varmt materiale, Isolde flyverdragten egner sig dog bedst til overgangsvejret.

 

Modellen på billedet er 173 cm høj og bærer en størrelse S.

Isolde T

Isolde T flyverdragten er anderledes fra Isolde flyverdragten fordi den har hætte og er foret med Teddy-for i den øverste del af flyverdragten. Den sorte Isolde T fås med sort teddy i foret, mens den grønne, grå, sand og brune Isolde T er foret med hvid Teddy. Isolde T er normal i størrelsen og man bør derfor gå efter den størrelse man plejer at bruge - Isolde T fås i XS, S, M, L og XL.

 

Isolde T er en langærmet flyverdragt med smal pasform. Den har elastik ribkant i halsen og forneden på ærmerne, og lukkes foran med lynlås. Isolde T har to skrå lommer foran og hiking snøre i livet, som kan spændes ind efter ønske, hvilket fuldender det feminine udtryk. Isolde T er fremstillet i et lækkert quiltet materiale og varmt teddy for, Isolde T flyverdragten er varmere end Isolde og egner sig godt til efteråret.  

 

Modellen på billedet er 173 cm høj og bærer en størrelse S.

Jazmine

Jazmine flyverdragten er den nyeste flyverdragt fra Global Funk. Denne flyverdragt er har fået en overfladebehandling, der gør at materialet er water-resistant - det betyder, at hvis man har Jazmine flyverdragten på i støvregn, så vil vandet ligge som perler på overfladen, flyverdragten er dog ikke vandtæt. Jazmine flyverdragten er normal i størrelsen og man bør derfor gå efter den størrelse man plejer at bruge - Jazmine fås i XS, S, M, L og XL. 

 

Jazmine flyverdragten fås i sort og grøn, og har til forskel fra Isolde og Isolde T både lynlås og knapper foran, til at lukke flyverdragten med. Derudover har Jazmine fleece for, en aftagelig hætte og elastik i enden af buksebenet og ærmet. Jazmine har to skrå lommer foran og snøre i livet, som kan spændes ind efter ønske, hvilket fuldender det feminine udtryk. Jazmine er fremstillet i et lækkert quiltet materiale og varm fleece for, hvorfor Jazmine flyverdragten er den varmeste af alle Global Funks flyverdragter, og egner sig bedst til vinteren blandt disse.  

 

Modellen på billedet er 173 cm høj og bærer en størrelse S.