Glimtende smykker
Den oplagte måde at fuldende ethvert look på, og særligt festlooket, er ved at tilføje smukke og personlige accessories. Accessories, og særligt feminine smykker, sætter prikken over i’et og kan hurtigt give dit look et personligt præg. Hos MESSAGE forhandler vi nøje udvalgte smykker fra anerkendte smykkebrands, der med fordel kan bruges til årets mange julefrokoster og festlige begivenheder. Udvalget af smykker hos MESSAGE består af blandt andet lange perleøreringe, halskæder i guld, feminine armbånd med vedhæng, smukke fingerringe til kvinder, halskæder i sølv, og små fine øreringe i guld og sølv. Vælg et par tassel øreringe hvis du vil gå all in på glitter og glamour, eller vælg et par Enamel øreringe hvis du ønsker et mere simpelt og feminint look. Ball Chain armbåndene fra Enamel kan bruges til ethvert outfit, og ønskes et personligt præg kan du vælge et af de populære Bamboo letters fra RO. 

Tasken – det uundværlige accessorie
Pift dit festlook op med en lækker taske fra et af vores udvalgte brands, og sæt prikken over i’et ved dit look. Hos MESSAGE finder du et varierende udvalg af kvalitetstasker fra nogle af de førende brands, og der er med garanti en dametaske til enhver smag. En feminin taske er samtidig en god måde at have de mest nødvendige ting med sig, som en læbestift, en parfume og din pung. Til det feminine look kan du vælge en lækker skuldetaske i læder eller en skuldertaske i ruskind. For et mere edgy festlook til julefrokosten kan du vælge en cross body taske. En cross body bag i læder tilfører et råt twist, hvad end du vælger en i skind eller en cross body taske i ruskind. Er du hverken til skind eller ruskind, kan du vælge en mere sportslig udgave, og tage en cross body bag eller bæltetaske i nylon. Stoftaskerne har ofte et blødere og mere casual look end en lædertaske eller en ruskindstaske. En festtaske kan både fås i neutrale farver som sort, grå og brun, eller du kan gå efter en festtaske i en iøjnefaldende farve som en gul ruskindstaske, en blå taske eller en rød lædertaske. Mulighederne er mange, men udvalget af festtasker hos MESSAGE vil variere løbende, så vores udvalg af dametasker i læder, ruskind og stof hele tiden afspejler tidens trends og tendenser.

Feminine accessories til julefrokosten

Gå på opdagelse i det store udvalg af moderigtige accessories hos MESSAGE, og fuldend festlooket. Udvalget af accessories til kvinder indebærer blandt andet smykker, halskæder, armbånd, øreringe, bamboo letters, tasker, punge, glimmerstrømper, strømpebukser, og mange andre ting fra udvalgte accessorie brands. Glimmerstrømper fra RO kan bruges i både støvler og stiletter, og er en fin og feminin detaljer til festlooket. Strømpebukserne fra RO er uundværlige, og fås i forskellige tykkelser og med forskellig komfort alt efter ønske. Udvalget af dametasker spænder i alt fra læderpunge og punge i ruskind til cross body tasker, skuldertasker og bæltetasker i forskellige farver og materialer. Hårbøjlerne til kvinder fås i forskellige farver og prints og kan tilføre et feminint præg til dit look, hvis det ønskes. Mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænser for, hvordan du kan style dine accessories til årets julefrokost.