Klassisk, stilet og enkel
Er du ikke til kjole, kan du sagtens vælge en festtop og sammensætte den med et par jeans, bukser eller en nederdel. Festtoppen er en tidløs klassiker, og der fås mange forskellige toppe til fest, alt afhængig om du ønsker en stram festtop, en løs top, en kort top eller en lang festtop. Den enkle festtop i sort kan med fordel styles sammen med en feminin nederdel med flæser for et sofistikeret look. Ønskes et mere casual festlook til julefrokosten, kan du style den klassiske festtop med et par habitbukser og et par høje hæle. Tilsæt dine favorit accessories, og giv dit julefrokost look et personligt præg.

Ultra feminin 
Blonder, flæser, dybe udskæringer og smukke silhuetter bidrager alle til et feminint look, og derfor kan du med fordel vælge en festtop med en eller flere af disse detaljer, til årets julefrokost. For et ultra feminint look kan du vælge en festtop prydet med sofistikerede blonder, og tilsætte en lang nederdel for at fuldende det feminine julefrokost look. Ønsker du et forførende, feminint look, anbefaler vi hos MESSAGE at du vælger en festtop med flæser. Flæser falder smukt, og bevæger sig når du kommer gående, hvilket betyder at du hurtigt bliver julefrokostens midtpunkt. Både blondetoppen og flæsetoppen fås i et hav af variationer, og udvalget af festtoppe til julefrokosten vil variere år efter år for at afspejle tidens trends og tendenser.

Glitter, lurex og palietter

Ligesom med festkjolen, er festtoppen med palietter, festtoppen i lurex eller glimmertoppen uundgåelig til årets mange julefrokoster. Glitter, palietter og lurex er alle materialer der emmer af fest og farver, og en festtop med glimmer kan styles på mange forskellige måder. Paliettoppe fås i mange forskellige designs, så uanset om du er på udkig efter en kort festtop, en lang festtop med glimmer, en stram palliettop eller en løs festtop i lurex vil du kunne finde en festtop med glitter hos MESSAGE til enhver smag. Udvalget af glitrende festtoppe til kvinder vil variere år efter år, da udvalget hos MESSAGE afspejler tidens største trends og tendenser. Èn ting er dog sikkert – en glimmertop går aldrig af mode. Style palliettoppen med et par elegante palazzo bukser for et sofistikeret partylook til julefrokosten, og pift looket op med farverige accessories. Ønsker du et edgy festlook til julefrokosten, kan du vælge en festlig lurex top til kvinder og style denne med en kort nederdel og et par rå læderstøvler. For er casual festlook til årets julefrokost kan glimmertoppen styles med et par sorte skinny jeans og et par høje hæle. 

Festtoppe hos MESSAGE

Mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser for, hvordan du kan skabe det helt perfekte festlook til årets julefrokost. Hos MESSAGE gør vi meget ud af hele tiden at have et stort udvalg af festlige toppe til kvinder, der både indebære en top med bar ryg, palliettoppe, toppe i lurex, blondetoppe, toppe med flæser og klassiske toppe i tidløse farver. Uanset om du ønsker et farverigt, iøjnefaldende festlook eller et klassisk, stilet look til julefrokosten vil der med garanti være en festtop for enhver smag. Gå på opdagelse i det store udvalg af festtoppe til julefrokosten hos MESSAGE, og find din nye festtop.