Wrap it up
En af de tendenser der for alvor er kommet for at blive, er de smukke, feminine wrap skirts til kvinder. Slå om nederdelene fås i mange forskellige farver, længder og materialer, og kan med fordel bruges til årets julefrokost. Wrap nederdele til kvinder emmer af femininitet og elegance, og kan styles med både festtoppe, feminine skjorter, blonde bodystockings og festlige t-shirts. For et ultra feminint julefrokost look kan du style slå om nederdelen med en top prydet med flæser, og på den måde skabe et lækkert festlook. Ønsker du et mere forførende look anbefaler vi, at du styler dit wrap skirt med en festtop med bar ryg og v-udskæring. Tilsæt et par høje hæle og smukke accessories, for at fuldende looket. For et mere simpelt festlook kan wrap nederdelen styles med en klassisk skjorte og en lav stilet. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan du kan style det populære wrap skirt, og netop slå om nederdelen er oplagt til festlige begiveheder. 

Maxi, Midi og Mini
En nederdel fås i mange forskellige designs og materialer, og hos MESSAGE lægger vi en dyd i, at kunne tilbyde et bredt udvalg af nederdele til kvinder. Netop nederdelen er et absolut must-have til festlige begivenheder, og særligt til julefrokosten kan en nederdel være ideel. Vælg en kort nederdel i et klassisk design, hvis du ønsker et casual julefrokost look, eller vælg en kort nederdel med flæser til julefrokosten for et mere feminint festlook. Midi nederdelen derimod er ideel at style sammen med en feminin top for et sofistikeret look. Et midi skirt er en god mellemting mellem den korte nederdel og en lang nederdel, og er oplagt til fest. Ved en midi nederdel er anklerne stadig synlige, og derfor kan fodtøjet tydeligt ses. Vælg derfor en smuk høj hæl til dit midi skirt, og style midi nederdelen med den overdel du syntes. Ønskes et ultra elegant look til julefrokosten kan du vælge et maxi skirt. Maxi nederdelen falder smukt og giver samme effekt som en lang kjole, men med et maxi skirt kan du tilføje lige præcis den overdel du ønsker. En lang nederdel til kvinder er derfor let at style til præcis den begivenhed du skal til, og til julefrokosten kan du style maxi nederdelen med en blonde bodystocking og et par stiletter for et forførende look. Ønsker du et mere simpelt festlook kan du style din maxi nederdel med en løs skjorte og en diskret hæl. Hvad end du er på udkig efter et mini skirt, en midi nederdel eller et maxi skirt kan du finde et bredt udvalg af nederdele hos MESSAGE.

Plisse, palietter og lurex
Jul er lig med fest, og fest er lig med smukke detaljer som plisse, palietter, glitter og lurex. Vi kommer ikke udenom disse detaljer til julefrokosterne, og ønsker du ikke et helt outfit med glitter og palietter kan en glimmernederdel, en pallietnederdel eller et plisse skirt være oplagt, da du kan style glitter nederdelen med en ensfarvet overdel for at nedtone looket. En plisse nederdel er klassisk og tidløs, og kan med fordel styles til en feminin top. For at tone dit outfit op, er en palliet nederdel stylet med en feminin bluse oplagt. Ønsker du ikke palietter, kan du vælge en lurex nederdel. Glimmer nederdelen af lurex glimter smukt, men ikke i samme omfang som en palliet nederdel, og derfor er lurex nederdelen oplagt for et mere casual glitterlook. De festlige nederdele fås i forskellige længder, designs og materialer, så der er med garanti en festlig nederdel til enhver smag. 

Læder og ruskind
Materialer der aldrig går af mode er blandt andet læder og ruskind. Netop læder og ruskind har i mange år været populære materialer på den internationale modescene, og ikke uden grund. Læder og ruskind er slidstærke naturmaterialer der holder i utroligt mange år, og mange fashionitems i læder og ruskind bliver kun smukkere med tiden når det får patina. En lædernederdel eller en ruskindsnederdel er derfor et absolut must-have i enhver modebevidst kvindes garderobe. Et læder skirt kan både fås som en kort nederdel, et midi skirt og som en maxi nederdel, og lædernederdelen kan styles på mange måder. Til festlige begivenheder kan du style dit læder skirt eller din ruskindsnederdel med en feminin bluse eller en feminin stroptop. Tilføj et par høje hæle og smukke accessories, og fuldend festlooket med en lækker frakke i uld. Hos MESSAGE vil udvalget af nederdele i læder og ruskindsnederdele variere sæson efter sæson, men der vil med garanti være en lædernederdel eller et ruskinds skirt for enhver smag.