Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.

Julegaver til hende
Jul er kærlighedens fest! Og vi elsker at vise vores kære, at vi holder af dem ved at forkæle dem med gaver. Men ofte er det svært at finde den gode gave. Fortvivl ej - vi har den perfekte julegave både til din mor, datter, søster, kæreste eller veninde. Vi har lavet denne guide til dig, der netop køber julegaver både med hjertet, men også på budget. Derfor finder du julegaveidéer til forskellige prisklasser, hvilket giver dig et bedre overblik, når jagten går ind på julegaverne. 

  

Nyeste trends

Vi har et stort udvalg af tøj og sko online, hvad enten det er smarte kjoler til fest, sneakers til hverdag eller cool jakker. Hos os finder du de nyeste trends i forhold til mix og match af prints, styling af skjorter, nederdele eller kimonoer. Hvis hun er mere til det klassiske look, har vi et bredt udvalg af sorte bukser, t-shirts og blazer. Vi har moderne accessories til mange forskellige stilarter, så der er rig mulighed for at finde en personlig julegave. 

  
I kategorien ”Julegaver til hende - under 300 kr.” finder du accessories som de elegante, moderne tassel øreringe fra Sui Ava, der er håndlavede perleøreringe og perfekte til julens mange fester. Tilsæt et par glitter-strømper og pift outfittet op. Vi har toppe til fest, både med blonder og i et transparent materiale, der kan styles med vores smukke blonde bh’er under, hvilket giver et festligt look. Ellers finder du også vores feminine lingeri - elegante blondetrusser og bh’er, der som et sæt, er den perfekte gaveidé til konen eller kæresten.  

    

Hvis julegaven er til den moderne kvinde, har vi sofistikerede nederdele med flæser samt shorts, der nemt kan styles på denne tid af året med et par strømpebukser og en lækker, varm strik for et cool hverdagslook. 

 

Den "sikre" julegave?
Hvis du leder efter den sikre julegave, har vi et bredt udvalg af basis toppe og t-shirts, der er uundværlige i enhver garderobe. De findes i flere varianter og farver, så der er chance for at finde den rigtige til hende. I denne sæson trender t-shirts med statements på højeste plan. Hvad enten hun er til Good Vibes, Just Peachy eller Rebel, så er der mulighed for at finde et statement, der passer til hende, der skal have julegaven, hvilket gør den mere personlig. 

 

Gaven til hende, der har alt
Til hende, der har alt, er et elegant mobilcover fra Richmond & Finch den perfekte gaveidé, da man ikke kan få for mange. Vi har covers i smukke prints, der både er praktiske og stilfulde. For at tilføje noget personligt til stilen, er pom poms i læder eller ruskind en oplagt mulighed, da disse fås i forskellige farver og kan bruges som nøglering eller til at hænge på tasken for at give en ekstra detalje. 

  

Et andet tilbehør, som er et must-have i enhver kvindes garderobe, er lækre strikkede huer og handsker i ruskinds- og læderkvalitet, da de både hjælper med at holde varmen og tilføjer den sidste detalje til outfittet i de kolde måneder.