mbyM Marranie kjolen

Marranie kjolen fra mbyM er et must-have i enhver garderobe. Denne populære kjole er et kæmpe hit hos mange af vores kunder, og vi forstår godt hvorfor!

 

Med en casual pasform i et let og luftigt materiale, kan denne kjole med fordel anvendes til både hverdag og festlige arrangementer. Marranie-kjolen er meget alsidig og kan styles til de fleste begivenheder - skal du til fest, kan du eksempelvis style kjolen med et par stilletter og en clutch for et mere eksklusivt look. Ønsker du til gengæld at anvende kjolen til hverdag, så kan den bruges over et par jeans med et par sandaler eller sneakers for et casual look. Hos MESSAGE finder du et bredt udvalg af Marranie-kjolen i flere forskellige farver og mønstre, så der er en til enhver smag.

 

Marranie-kjolen er udviklet i mbyMs Melinas kvalitet, som er produceret af 100% viskose. Denne stofkvalitet er let og luftig, hvilket gør, at kjolen først og fremmest er meget behagelig at have på og yderligere giver kjolen et flot fald. Viskose består af naturlige fibre, som gør at stoffet har en tendens til at krympe ved vask - hvilket alle naturfibre gør. Man bør derfor være opmærksom på at viskose kan krympe i vask. Viskose vil dog udvide sig til sin oprindelige størrelse, hvis man efter en vask giver kjolen en tur med strygejernet på lav varme.