Global Funk Quiltet Overtøj

Hej dig, der heller vil fryse til is end at tage noget på, der ikke ser godt ud – du er landet det helt perfekte sted!

   

Her finder du nemlig noget af det mest populære overtøj fra Global Funk i quilt. Global Funk kombinerer det praktiske og det cool, så du ikke behøver at gå på kompromis med dit look, når temperaturerne begynder at dale.

 

Global Funk Isolde T Flyverdragt

Flyverdragten er ikke forbeholdt små børn mere – og gudskelov for det! Den har fået det ultimative comeback, og Global Funks Isolde T er alt coolness samlet i ét.

  

Isolde T er lavet i Global Funks signatur quilt-kvalitet, Intention, der er et letvægtsmateriale. Dette gør flyverdragten nem og lækker at have på. Samtidig er Isolde T foret med teddy i overkroppen og i hætten, så du kan holde dig varm hele vinteren.

  

Diamantformet quilt, teddy-foer og cool detaljer gør Isolde T fra Global Funk til det perfekte stykke overtøj til vinteren – og din nye bedste ven!

  
 
Pssst.. Du kan også finde Isolde uden teddy-foer lige her.

 

Global Funk Even Intention Jakke

Even er jakken, der kan bruges af alle kropstyper og tøjstile. Den har et tidløst snit og findes i et utal af farver – både basisfarverne og de mere sæsonprægede trend-farver. Even Intention er, ligesom Isolde T, lavet i Global Funks letvægtsmateriale, der gør, at den kan bruges året rundt.
   
En ægte klassiker og den ultimative go-to jakke; vi forstår godt hvorfor Global Funk Even Intention jakken er så populær! 
 

Global Funk Arrow jakke

Fashion forward, quiltet og teddy-foer – vi er nu kommet til Global Funk Arrow jakken.

  

Den længere, dog stadig slim, version, har slids-detaljer i siderne og knap-lukning foran. Også i Global Funks signatur letvægtsmateriale, er Arrow en klassiker i Global Funk Intention familien.