Skal du til fest?

Byder din kommende fremtid på festlige begivenheder, og mangler du i den anledning det helt rigtige outfit? Hvad end du skal til bryllup, fødselsdagsfest eller en aften ud med veninderne, tilbyder MESSAGE et bredt udvalg af festtøj, der let kan styles til de forskellige festligheder. Er du i tvivl om tøjet til festen, finder du her inspiration til festtøj, der kan give dig det helt rigtige festlook. Er du på udkig efter den helt rigtige festkjole til brylluppet, en smuk og feminin festtop til fødselsdagsfesten eller en midi kjole med print til en aften ude med veninderne, så finder du her inspiration til, hvordan dit festtøj kan skabe den helt rigtige feststemning. 

Gæst til bryllup

En kjole til bryllup skaber den helt rette stemning til kærlighedens fest. Vælg en lang festkjole med detaljer som flæser eller blonder, eller måske et flot print og style denne med et par stiletter i en trendy farve, hvilket tilfører festkjolen et stilet og festligt look. Er du til et mere klassisk look, så hop i et par sorte stiletter og style kjolen med accessories - eksempelvis et par øreringe i et smukt simpelt design.

SHOP THE LOOK

Gæst til fødselsdag

Om du skal til familiefødselsdag eller fødselsdagsfest ved en god veninde, så er en fin festtop i blonder en sikker vinder! Til en familiefødselsdag kan toppen styles med et par jeans og sneakers for et mere casual look, men ønsker du et mere festligt look til en venindes fødselsdagsfest, så kan toppen styles med en sort buks, et par stiletter og en clutch.  

SHOP THE LOOK

Venindeaften

Skal du ud og drikke cocktails med dine veninder, og vil du gerne stå helt skarpt i et elegant og feminint outfit? Så find dit outfit her på MESSAGE, hvor vi både ligger inde med sorte klassiske kjoler og farvefulde kjoler med prints i luftige materialer. Match den klassiske sorte kjole med et par stiletter i leo print og et par øreringe i en pangfarve, for et outfit der med sikkerhed vil skabe blikfang – eller match en af MESSAGE smukke kjoler i print med et par sorte stiletter og en sort hårbøjle, for at få printet til at stå frem.   

SHOP THE LOOK