Skal du til fest?

Den kommende tid byder særligt på festlige anledninger, hvilket betyder, at du skal iklæde dig det helt rigtige festtøj. Hvad end du skal til bryllup, fødselsdag eller blot en tur i byen med veninderne, tilbyder MESSAGE et bredt udvalg af tøj til fest, der let kan styles til forskellige festligheder. MESSAGE giver dig inspiration til festtøjet, der skaber det helt rette festlook, hvor du blandt andet finder trendy festtøj til fødselsdagsfest eller det cool festoutfit til en aften ude med veninderne. Er du i tvivl om tøjet til festen, giver MESSAGE dig en inspirationsguide til festtøj, der let kan give dig det helt rigtige festlook. Er du på udkig efter festkjolen til brylluppet, det trendy printet festtøj til en fødselsdagsfest eller den feminine festtop til julefrokosten, finder du her inspiration til, hvordan dit fest tøj kan skabe den helt rette feststemning. Gå på opdagelse i MESSAGE’s guide til festoutfits til forskellige anledninger, og lad dig inspirere af skønne festkjoler i print, feminine nederdele til fest og trendy accessories, der let kan skabe prikken over i’et til dit festoutfit. 

Gæst til fødselsdag

Om du skal til familiefødselsdag eller fødselsdagsfest ved en god veninde, så er mbyM Marranie-kjolen altid en sikker vinder! Til en familiefødselsdag kan kjolen styles med et par jeans og hvide sneaks for et mere casual look, men ønsker du et mere festligt look til en venindes fødselsdagsfest, så kan kjolen styles med et par stiletter og en clutch.  

SHOP THE LOOK

Gæst til bryllup

En kjole til bryllup skaber den helt rette stemning til kærlighedens fest. Vælg en lang festkjole med detaljer som flæser eller blonder, eller måske et flot print og style denne med et par stiletter i en trendy farve, hvilket tilfører festkjolen et stilet og festligt look. Er du til et mere klassisk look, så hop i et par sorte stiletter og style kjolen med accessories - eksempelvis et par øreringe i et smukt simpelt design.

SHOP THE LOOK

Girls night out

Festtoppen er et item, der let kan pifte dit festlook op. Gå efter en top i et smukt print og med bindebånd, der giver toppen et feminint look. Festtoppen kan styles med et par klassiske sorte bukser og et par stiletter med bred hæl, hvilket kan give festtøjet et casual og sofistikeret udtryk. Du kan også gøre det ekstra fint ved at vælge en kjole i lyse toner eller i et let materiale for et klassisk, men trendy look. 

SHOP THE LOOK

Gæst til festlige anledninger
Som gæst til bryllup er det vigtigt at tage højde for dresscode til brylluppet, så du ikke kommer i det forkerte festtøj. I de fleste tilfælde handler det om at iklæde sig tøj til bryllup, som både er festligt og festtøj, der klæder dig, hvilket betyder, at du bør gå efter et festoutfit til brylluppet, som passer til din personlige stil. En lang kjole til bryllup kan være med at skabe den helt rette stemning til kærlighedens fest. Afhængigt af dresscoden til brylluppet er en festkjole til bryllup altid en sikker vinder, da en festkjole i et lækkert print eller festkjoler med flæser let kan udstråle det rigtige udtryk til et bryllup. Flere mener, at en sort festkjole til bryllup er et no-go – hvis du ønsker at bære en sort kjole til bryllup, kan du vælge den sorte festkjole med et print eller en sort kjole med detaljer, hvilket kan gøre, at den sorte kjole ikke bliver associeret til sorgens dag. Bryllupskjoler i farver kan være et godt bud på det perfekte festtøj til bryllup, hvor en rød kjole let kan sætte prikken over i’et til dit outfit, da en rød bryllupskjole forbindes med kærlighedens farve. 
Hvis du er gæst til konfirmation eller studenterfest, bør dit festtøj være on point, da tøj til studenterfest eller konfirmation kan være med at skabe den rette festlige stemning.  Som gæst til et studentergilde bør dit festtøj være et festoutfit, som viser, at du er klar til fejre studenten. Gå efter en festtop i et skønt print og style toppen med et par stiletter for et festligt look. Hvis du er gæst til konfirmation, kan du iklæde dig en festkjole i en smuk farve eller gå efter kjoler til festen, der viser dine feminine former, hvilket gør, at dit festlook både bliver klædeligt, men også giver dig det helt rette look til festen. Når du er til gæst til festlige anledninger, bør dit tøj til festen være med til at udstråle, at du kommer med det helt rigtige festhumør, hvilket dit festtøj let kan gøre, hvis du går efter tøj til festen med cool detaljer som en festnederdel med pallietter eller en kjole til fest med feminine flæsedetaljer. Hvis du er mere til det klassiske festlook, kan du altid gå efter et par stiletter i en lækker farve og style stiletterne med den lille sorte kjole til festen. 

 

Gæst til fødselsdag
Om du skal til familiefødselsdag eller til fødselsdagsfest ved en god veninde, er kjolen i print altid en sikker vinder. Du kan let style festkjolen med en striktrøje uden over for at nedtone festkjolen en smule, hvis du er gæst til familiefødselsdag, eller du kan style festkjolen med et par cool jeans for et fashionable, men casual festlook. Kjolen til fest kan styles på mange forskellige måder, hvilket betyder, at festkjoler nemt kan anvendes til flere forskellige festlige anledninger. Som gæst til fødselsdag er det væsentligt at finde ud af, hvor festligt dit tøj til fødselsdagen skal være. Du kan altid gå efter en festbluse med feminine detaljer eller et par læderbukser til fest, der nemt kan skabe det festlige look, du er ude efter. Toppe til fest er altid en sikker vinder, da du let kan style festtoppen op og ned afhængigt af, hvor festligt dit look skal være som gæst til fødselsdag. 
For et festligt outfit til din venindes fødselsdagsfest kan du style din fest kjole med et par stiletter og moderigtige øreringe, der både giver dit look et festligt touch, men hvor du også gennem dit festtøj til fødselsdagsfesten viser, at du er klar til at fejre din veninde. Sommetider er det de trendy accessories til dit fest tøj, der let kan sætte prikken over i’et til dit festoutfit til fødselsdagsfesten. Gå efter en taske til fest i en frisk farve eller vælg et par stiletter med rå detaljer og style stiletterne med din festtop eller festkjole for et komplet festlook. Gå altid efter festtøj til fødselsdag, der både kan skabe de bedste rammer for en festlig aften, men også er festtøj, der passer til dig og din personlige stil. For at være den bedste gæst til fødselsdagfest er det vigtigste, at du har det tilpas i dit tøj til festen, så du kan være med til at fejre den store dag for fødselaren. 

 

Girls Night Out
Skal du ud og drikke cocktails med dine veninder, og vil du gerne stå helt skarpt i et feminint og elegant festoutfit? En aften i byen med dine veninder kalder på festtøj, der sætter gang i en festlig aften og som er festtøj, du kan bevæge dig i på dansegulvet. Du kan let style det klassiske suit i en lækker farve, og dit festtøj vil med sikkerhed skabe blikfang eller sammensæt det festlige suit med et par sneakers for et trendy look og vær sikker på, at dit festoutfit passer til en aften på dansegulvet med dine veninder. En festtop eller festkjoler er altid et godt bud på det perfekte festoutfit til en girls night out. Du kan nemt sammensætte festtoppen til et par jeans for et trendy festlook, der kan give dit festtøj et fashionable og casual look. Når det handler om tøj til festen, er det vigtigste, at dit festtøj er items, som du har det behageligt i og tøj til festlighederne, der passer til din stil. Hos MESSAGE finder du et bredt udvalg af kjoler til fest med forskellige pasform, festtoppe med feminine detaljer og accessories til fest, der nemt kan sætte det sidste festlige touch til dit fest look.