Store strik og søde skirts

Taget det danske vejr i betrækning, så er dette look en sand vinder! Kontrasten mellem feminine nederdele og de vamsede striktrøjer giver dig et ubesværet, cool look - som også samtidig er praktisk til at holde kulden ud. Et par varme strømpebukser under, og du er klar til at gå kulden i møde med stil.

Stjæl stilen fra catwalken: Tilføj et par cool støvler, så sikrer du dig pladsen øverst i modepyramiden!

Let's take it from the top

Findes der noget bedre, end at svøbe sig ind i en dejlig varm strik? Nej vel? 

   

Den klassiske mørke strik med turtleneck er en sikker vinder hver sæson - og sikkert også en fast bestanddel af din garderobe. Men denne sæson kan du sparke kulden ud med lækre farver, som pink, lavendel og gul. Gør det ekstra feminint med detaljer såsom flæser og dramatiske ærmer.

SHOP THE LOOK

Bottoms up!

Midi, mini, maxi, print, basic - det kan være en jungle at finde rundt i nederdele.

 

Bare fordi dagene er mørke og kolde, behøver din nederdel ikke at være det. Match en vamset strik til en blomstret nederdel for at skabe kontrast - eller skab et festligt indslag i hverdagen og gå all in på palietter. Selvom det skal være praktisk, behøver det ikke være kedeligt!

SHOP THE LOOK

The final touch

Prikken over i'et er dit fodtøj - skal det være en spids snude, en masse spænder, gulddetaljer eller en casual støvle? Uanset hvad du er til, er vi overbeviste om, at en kvinde aldrig kan få for mange sko.

 

Match din strik og nederdel med et par cool støvler med nitter for at give det sidste twist - eller tilføj et par casual støvler til din farverige strik og blomstrede nederdel for at skabe ro.

 

SHOP THE LOOK