MESSAGE ELSKER JULEN!

... Og vi elsker at forkæle dig!

Derfor vil MESSAGE i julen forkæle dig til det yderste! Om det er julekalender, gode tilbud eller masser af konkurrencer, kan du først finde ud af i den søde juletid.

Vi vil også hjælpe dig med at finde den perfekte julegave til hende, uanset dit budget - den sikre julegave, den vovede julegave og/eller den perfekte julegave til hende kan du helst sikkert finde hos MESSAGE. Find inspiration til julegaven til hende her

   

Åbent, når du har tid
MESSAGE butikkerne har specielle åbningstider i december – og dagene efter, når det store bytte-ræs går i gang. Hold dig opdateret på december åbningstiderne i MESSAGE butikkerne her.

 

Julen varer længe...

... Og der er jo også noget tid inden julen nærmer sig. Indtil da, kan du ose rundt i vores digitale klædeskab og lade dig blive inspireret af alle lækkerheder.

 

Gavekort

Skal det gå hurtigt? Så køb et gavekort hos MESSAGE til hende du holder allermest af. BEMÆRK! Gavekortet kan IKKE indløses på MESSAGE.dk, og skal derfor anvendes i MESSAGE fysiske butikker - det er ligeledes ikke muligt at få pengene retur ved køb af et gavekort. Se vores gavekort her.