Nuværende situation

Grundet nuværende situation, tilbyder vi midlertidigt fri fragt på alle danske ordrer, samt gratis retur. Dette betyder, at du kan blive indendørs og shoppe fra sofaen - og hvis tøjet ikke passer alligevel, kan du frit og nemt sende det retur med retursedlen, der er vedlagt din ordre. Yderligere har vi forlænget returretten til 45 dage (foreløbigt).

I forhold til statens nye tiltag, hvor butikker helst skal holde lukket, har vi valgt at midlertidigt lukke alle vores MESSAGE butikker - det vil sige, at du desværre ikke kan bytte og returnere i vores butikker pt.

Læs nedenstående retningslinjer for mere vejledning. 

 

Hvad er mine rettigheder, hvis jeg ønsker at returnere en vare?

Når du handler på MESSAGE.dk har du 45 dages returret fra den dag, du modtager din vare med posten. Det betyder, at du frit og uden at oplyse en grund, kan bytte varen eller få pengene retur inden 45 dage. Medbring/medsend da din byttebon/kvittering.
Det kræves dog, at varen returneres i samme stand som den er modtaget, og med alle originale mærker.
   
Hvordan returnerer jeg en vare købt på MESSAGE.dk? 
Når du ønsker at returnere en vare, sender du varen retur til vores lager i Hjørring. Du kan bruge det vedlagte returlabel, du får med i din pakke - helt kvit og frit. Du kan også undlade at bruge det vedlagte returlabel, og selv betale for fragtomkostninger. Forsendelsen skal ske med omdeling. Vi henter ikke din pakke på posthuset.

      

NB! Vær venligst opmærksom på, at du indleverer returpakken til den korrekte fragtleverandør - står der PostNord på returlabel, skal du indlevere pakken på et PostNord posthus/postbur. Står der GLS på returlabel, skal pakken indleveres i en GLS pakkeshop. Står der DAO365 på returlabel, skal pakken indleveres i en DAO365 pakkeshop. Vi håndterer ikke pakker, der er indleveret forkert. Det vil sige, at vi hverken efterlyser eller erstatter disse pakker.

 

Hvis du ønsker at sende varen retur til lageret, skal du pakke varen pænt sammen, og vedlægge den udfyldte returseddel i kassen. Du kan også finde retursedlen her.

   
Det er vigtigt, at du på retursedlen oplyser at du ønsker pengene retur. Bemærk venligst, at det ikke er muligt at bytte til en anden vare ved denne løsning. Se afsnittet "Hvad gør jeg, hvis jeg ønsker at bytte min vare til en anden vare?" nedenfor.

 

Hvordan ombytter jeg en vare købt på MESSAGE.dk? 

Ønsker du at bytte din vare til en anden størrelse, kan du bruge det vedlagte returlabel. Vi sender den ønskede størrelse, når vi har modtaget din pakke.
   
Derefter går du på dit lokale posthus/GLS/DAO365 pakkeshop og sender pakken til:

MESSAGE A/S
Att. MESSAGE.DK
A.F. Heidemanns vej 19
9800 Hjørring

 

Karantæne
Sender du en pakke retur eller til ombytning, vil den blive lagt i 48 timers karantæne, inden vi behandler dem for at undgå smittefare. Herfra vil ombytningen af størrelse eller returnering af pengene ske indenfor 3-5 dage. Det kan tage lidt tid, inden pengene kan ses på din konto. Dette skyldes ventetid i forbindelse med overførslen af penge hos bankerne.

    

Bemærk:
Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi du reelt har taget varen i brug, den er blevet beskadiget i din varetægt, du har håndteret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på. Bemærk, at original emballage kan udgøre en væsentlig del af varens værdi. MESSAGE.dk fastsætter værdiforringelsen. 

   
Som udgangspunkt nedskrives varer med bortkommet eller beskadiget emballage med minimum 20 %, og varer som er taget i brug eller på anden vis beskadiget, nedskrives med minimum 80 %.
Hvis varen vurderes usælgelig vil værdiforringelsen være 100 %.
    
Hvad gør jeg, hvis jeg ønsker at bytte min vare til en anden vare?
Så skal du returnere din vare, se venligst i det foregående afsnit. 
Derefter er du nødt til at foretage et nyt køb på webshoppen. Dette skyldes, at ved en difference i prisen på varen, har vi brug for at du indtaster dine kreditkort-oplysninger igen, da vi ikke har adgang til denne data. Når vi har modtaget returvaren, tilbagefører vi beløbet til dig. Husk af udfylde og vedlægge retursedlen. Fragtomkostninger dækkes ikke.

   
Hvordan kan jeg få mine penge tilbage?
Behandlingsperioden varierer mellem 3-5 hverdage (efter de 48 timers karantæne) fra vi har modtaget dine returvarer på vores lager, til vi refunderer pengene. Når vi har tjekket varernes tilstand og klargjort en refundering, vil du blive informeret via e-mail. Refunderingen vil ske via samme betalingsmetode, der blev anvendt ved køb af varen. 
Vær opmærksom på at bankernes transit-tid på pengene varierer meget, og i få tilfælde kan det tage helt op til 4 uger før pengene er overført til din konto. Dette er ikke noget vi har indflydelse på – og hvis du ønsker at rykke for dine penge efter du har modtaget en mail fra os med bekræftelse på returneringen, skal du kontakte dit pengeinstitut.
    
Varerne, jeg har modtaget, er de forkerte eller har fejl. Hvad skal jeg gøre? 
Hvis du har modtaget en vare, som er itu eller ukorrekt i forhold til dit køb, vil vi refundere varens værdi og returomkostninger, så snart vi modtager varen på vores lager. Kontakt venligst vores kundeservice inden du sender pakken retur på mail: ONLINE@message.dk
For at gennemføre retursendingen, skal du udfylde den returseddel, der fulgte med dine varer og pakke den sammen med din retursending. Brug det vedlagte returlabel. 
   
Jeg har returneret en vare, men pengene er ikke gået ind på min konto endnu. 
Når du ønsker pengene udbetalt for en vare, du har sendt retur, kan du forvente 7-10 arbejdsdage fra den dag vi modtager varen, til pengene kan ses på din konto. Dette skyldes administration samt ekspedition af bankoverførslen. I visse tilfælde tager det op til 4 uger. Dette er den transit-tid, bankerne bruger på at flytte pengene rundt.
Vi behandler din returnering indenfor 3-5 arbejdsdage (efter de 48 timers karantæne), og du vil modtage en advisering om at din retur er behandlet og godkendt fra MESSAGE.dk