Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK
Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK

Rabatkode og vouchers

Rabatkode, værdikupon eller voucher udstedt af MESSAGE.dk gives som en procentrabat, fri fragt eller en beløbsrabat. Rabatkoden indløses inden betaling af din ordre, og kan kun indløses ved køb online og ikke i butikkerne. Der kan kun indløses én rabatkode pr. ordre. 

Rabatkoder får du eksempelvis ved kampagner, såsom at blive gratis medlem af vores MESSAGE kundeklub, og du modtager dem på mail. Rabatkoder er personlige og må ikke gives videre. 

En rabatkode er gyldig, så længe kampagnen løber. Hvis der ikke er anført en udløbsdato, er den gyldig i 60 dage. 
Hvis du ønsker at returnere en ordre, hvor en rabatkode er fratrukket, tilbagebetales værdiens beløb ikke - eksempelvis hvis du handler for 500,- og har en rabatkode på 100,- skal du kun betale 400,-. Hvis du returnerer denne vare, får du kun 400,- retur. 

  

Den fulde værdi af rabatkoden skal anvendes på én gang. Har du eksempelvis en rabatkode på 500,-, og kun anvender 400,- i ordren, hvor rabatkoden indtastes, anses det resterende beløb som mistet. Dertil kan du ikke gøre krav på en ny rabatkode. 


Har du problemer med indløsning af en rabatkode, så kontakt vores kundeservice.

 

Gavekort

Du kan købe gavekort til MESSAGE butikkerne online. Bemærk, det er ikke muligt at anvende gavekortet online på MESSAGE.dk.