Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK
Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK

Job & Karriere

BLIV EN DEL AF MESSAGE

Vi leder hele tiden efter nye talenter til at blive en del af vores team. I MESSAGE finder du mange forskellige karrieremuligheder, hvor vi har en energisk kultur, der emmer af passion og kreativitet.

MESSAGE RETAIL

MESSAGE er et dansk modehus etableret tilbage i 1980. Vi har 28 butikker fordelt på de bedste placeringer i Danmark og Norge - og vi er stadig i rivende udvikling.
Udover vores egne mærker, der indbefatter mbyM, Global Funk, Frakment, RO og Project Unknown, så forhandler vi også en lang række andre brands. Dem kan du finde mere om her.
Mange af vores ansatte startede deres karriere her, og har været hos os i lang tid. I en tempofyldt branche er dette noget, som vi er særligt stolte af. 

MESSAGE HQ

MESSAGE hovedkontor er placeret i toppen af Danmark - Hjørring. Her sidder stilfulde designere, skarpe sælgere, koordinatorer med sans for forretning og mange andre talenter.
Vores teams hos MESSAGE HQ er fyldt med uovertruffen talent. Her er tempofyldt, spændende og så er det, det perfekte sted at opbygge en karriere inden for mode. Du kan her arbejde med design, konstruktion, indkøb, administration og logistik. 

Vores værdier

Vores værdier afspejler MESSAGE sjæl og er en integreret del af vores kultur og et fælles grundlag for vores dagligdag.
Vores værdier er ikke bare smarte vendinger - de er blevet udarbejdet af de ansatte selv og er udsprunget af vores hverdag i MESSAGE. Tilsammen skaber de en intern kultur, der er unik og forskellig fra andre virksomheder.


Respekt
Vi finder forståelse og mening i hinandens forskelligheder og holdninger for at nå fælles mål

Udvikling
Vi er dynamiske og innovative, vælger fokuseret mulighederne og skaber selv fremtiden

Teamspirit
Vi er en stolt familie med gejst, åben kommunikation og sammenhold

Humør
Vi smiler til verden og verden smiler til os