Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK
Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK

Mennesker

Vores ansatte er vores største aktiv. MESSAGE ville ikke være MESSAGE, hvis ikke det var for vores dygtige og hårdtarbejdende medarbejdere i butikkerne og på hovedkontoret.

   
Deres ambitioner og evner er den bærende kraft i vores arbejde med CSR og bæredygtighed. Det er derfor vores vigtigste opgave, at sikre, at de har den information og de midler, de har brug for, til at implementere de ændringer i vores forretning, samt for at kunne trives i deres arbejdsliv.

  
Butikstræning
Al butikspersonale bliver trænet i salg og service igennem vores Retail Academy, så de føler sig godt klædt på i deres arbejde. Butikscheferne i vores butikker modtager ligeledes træning, som de benytter i den daglige drift og til oplæring af salgspersonale.

  
Bæredygtighedstræning
Som en del af vores arbejde med CSR og bæredygtighed har vi udviklet et online træningssite til alle vores medarbejdere.

  
På træningssitet kan de finde information om social compliance, fordelene og ulemperne ved forskellige fibre og general viden om CSR og bæredygtighed. 

  
Sitet klæder dem godt på til at hjælpe vores kunder med at træffe mere ansvarlige købsbeslutninger, samtidig med at de bliver i stand til at svare på spørgsmål om vores arbejde med bæredygtighed og CSR.

  
Vil du være en del af teamet? Tjek ledige stillinger her.