Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK
Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK

Neo Noir Bukser

Filter
{{facet.Control}}
Du søgte på: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Ingen produkter fundet.

Neo Noir – kvalitet og design
Neo Noir producerer tøj af høj kvalitet i klassiske farver, som kan styles til stort set alle outfits. Neo Noirs produkter er et mix af smukt hverdagstøj og et eksklusivt festlook, med ønsket om at skabe bevidsthed om deres store fokus på kvalitetsvarer. Det er muligt at skabe mange varierende looks med Neo Noirs brede sortiment af tøj i sæsonens farver og klassiske snit. Neo Noir omstiller sig hurtigt og leverer altid High Fashion i de rigtige farver, stof og kvalitet. Neo Noir arbejder ikke med faste kollektioner som mange andre brands, men levere her-og-nu, og er derfor altid med på sæsonens hotteste trends. Neo Noir studerer moden, og producerer de styles som kunder efterspørger.  

 

Neo Noir bukser
Buksen er tilbage i modebilledet, og den er kommer for at blive! Jeans har længe været et populært must-have i de fleste kvinders garderobe, da det kan sammensættes med alt. Dog har de klassiske suitbukser efterhånden opnået samme status, og findes i mange farver og print.

 

Neo Noir designs med mange anvendelsesmuligheder
Er du til den klassiske habitbuks, eller måske de moderigtige bukser med brede ben? Uanset hvilket design du er til, så kan et par perfekte bukser gøre underværker i enhver kvindes garderobe. Anderledes fra almindelige jeans kan du skabe et mere personligt look med Neo Noir bukser, da disse findes i et væld af forskellige designs – print og mønstre i flotte farver er en trend som virkelig har sat sit præg på buksetrenden i modebilledet. Striber, prikker og motiver kan give buksen et anderledes og cool udtryk, kombiner dette med en simpel bluse eller top og lad dine Neo Noir bukser stå frem. 

Skab et personligt look

Bukser er ikke bare bukser – de mange forskellige modeller gør at alle kan finde et par bukser der passer til lige netop deres stil og pasform. Neo Noir er nyskabende i alle deres designs, og der er uden tvivl en farve eller et print lige efter din smag. Få dine Neo Noir bukser til at stå frem ved at kombinere bukserne med et par hvide eller sorte sneakers, og en helt simpel bluse.