Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK
Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK

Dr. Martens

Filter
{{facet.Control}}
Du søgte på: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Ingen produkter fundet.

Dr. Martens
Dr. Martens støvlerne blev oprindeligt designet af en tysk militærlæge ved navn Klaus Märtens, der fik sin inspiration fra Anden Verdenskrig. Støvlerne blev hurtigt så populære, at Klaus Märtens hurtigt måtte have hjælp til at forsyne venner og bekendte med de militærlignende Dr. Martens støvler, og dette var kun startskuddet til en årelang succes på den internationale modescene. I 1960 kom mærket Dr. Martens i de britiske hænder, og netop i England slog mærket for alvor igennem, først som et nichebrand blandt punkerne, og efterfølgende som et kommercielt skomærke for alle segmenter. Den helt store succes kom for alvor, da Dr. Martens åbnede op får det kommercielle marked ved at supplere de klassiske boots og klassiske sko med andre og nye looks, der dog altid er tro mod Dr. Martens rå - og til tider - flippede signatur. Dr. Martens er i dag at finde overalt på den internationale modescene, både på catwalks og i bybilledet, og dette er ikke uden grund. Dr. Martens støvlerne er utroligt populære, da de kan tilføre et råt twist til ethvert look. Det rockede look Dr. Martens giver, sidder med andre ord lige i skabet både blandt storbyens unge modebevidste kvinder og de modne stilikoner verden over. 

 

Militære referencer og coolness 
Hos MESSAGE finder du et bredt udvalg af lækre sko og støvler fra det internationale brand, Dr. Martens. Netop Dr. Martens er blevet et favorit skomærke af mange verden over, da de rå boots kan bruges på et utal af måder. I dag fås den klassiske Dr. Martens støvle i mange variationer, hvor støvlen fås både med snørrebånd, uden snørrebånd, med højt skaft, med kort skaft og med eller uden foer. Ikke nok med det, laver Dr. Martens sko uden skaft, hvor anklen er blottet, og dermed findes der i dag et par Dr. Martens sko til enhver smag. Udvalget af Dr. Martens boots og Dr. Martens sko vil sæson efter sæson variere, men tidløse modeller i neutrale farver vil som hovedregel altid være en del af sortimentet. For et råt og cool hverdagslook kan du style dine Dr. Martens boots med et par ribbed jeans, en basic tee og en skindjakke. Ønsker du et mere casual look, kan du style dine Dr. Martens støvler med en midikjole og en cool taske til. Skal du på festival, kan du med fordel tage et par Dr. Martens støvler med og style dem med et par slidte denim shorts og en statement tee for et trendy festivallook. 

 

Dr. Martens – nostalgisk og trendy 
Verden over huskes Dr. Martens første lancering i 1960 stadig, og lige siden første lancering har mærket for alvor bidt sig fast indenfor forskellige nichesegmenter, der i ny og næ har været med til at give brandet og designstilen en renæssance. I dag har det kommercielle marked og segment dog også taget over, for et par Dr. Martens støvler eller et par Dr. Martens sko kan bæres af alt fra hippien til det stilbevidste modeikon. Dr. Martens laver både iøjnefaldende designs, hvor støvlerne er dekoreret med grafittilignende mønstre og klassiske støvler i sort. De farverige Dr. Martens støvler er oplagte for dig, der gerne vil skille dig ud fra mængden. Ønsker du derimod et look, der både er sofistikeret og råt, kan du med fordel vælge et par klassiske Dr. Martens sko i en neutral farve. Gå på opdagelse i det spændende sortiment af Dr. Martens produkter her ved MESSAGE og find dine nye yndlingssko eller støvler fra Dr. Martens. 

 

Komfort og stødabsorbering
I 1945, da den tyske militærlæge, Klaus Märtens, var på orlov og fik problemer med foden, gik han i gang med at lave sin helt egen sål. Han var ikke tilfreds med den stødabsorbering de andre sko på markedet tilbød, og dette resulterede i en sål, der blandt andet blev absorberet med solidt læder og materiale fra dæk. Siden hen allierede Dr. Märtens sig med en kammerat, Dr. Herbert Funck, og sammen begyndte de at anvende gummi fundet rundt på flyvepladserne til skofremstillingen. Den første Dr. Martens butik åbnede i 1950’erne i München, og siden da gik det stærkt for brandet Dr. Martens, der den dag i dag stadig har international succes med de velkendte Dr. Martens sko og Dr. Martens støvler. Støvlerne fra Dr. Martens har altså en god stødabsorbering, hvilket blot er endnu en god grund til at anskaffe sig et par boots fra det anerkendte brand.