Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT V. 500 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR ONLINE OG I BUTIK
Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT V. 500 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR ONLINE OG I BUTIK
Filter
{{facet.Control}}
Du søgte på: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Ingen produkter fundet.

Hvisk
Hvisk tasker er lækre accessories med rødder i trendsættende København. Hvisk fokuserer på et farverigt, modigt og moderigtig design. Du kan altid regne med at finde de lækreste influencers med produkter fra Hvisk, da de ønsker at skabe accessories ud fra deres kunders ønsker og behov - derfor lytter Hvisk meget til deres egne samarbejdspartnere og stylister. Hvisk er et ungt brand på den danske modescene og tager en masse nye ideer og tendenser med sig. Hvisk ønsker at lave charmende styles til attraktive priser, så alle kan være med de nyeste trends uden at tømme kontoen. Du vil altid se de mest indflydelsesrige influencers i lækre Hvisk accessories, især med de meget genkendelige Hvisk tasker, som kan pifte alle outfits op med et deres unikke designs og smukke farver. Hvisk kalder selv deres designproces, at demokratisere moden. De lytter til, hvad deres følgere og kunder drømmer om og skaber unikke, moderigtige items til alle, både influencers og alle dem, der blot ønsker et kreativt og innovativt design i deres garderobe. 
   
Tidens trend
Hvisk er altid med på den nyeste trend og lader sig konstant inspirere af storbyen. Deres design er altid et statement i sig selv, ligegyldigt om det er deres store udvalg af modebeviste tasker eller unikke smykker. Du vil hurtigt kunne spotte de vigtigste og mest populære trends hos Hvisk i deres store udvalg af accessories. Hvisks design har altid et ungt og råt udtryk, hvorfor deres design henvender sig til alle Danmarks fashionister. Du kan altid være sikker på at skille dig ud fra mængden med dine styles fra Hvisk. Om det er en farverig taske eller et stort statement smykke, så kan du få det hos Hvisk. 
   
Tasker til den farverige fashionista
Særligt populære er taskerne fra Hvisk. Du finder her et stort udvalg af farverige og lækkert designede tasker til overskuelige priser. Cayman taskerne fra Hvisk er simple i deres design, men er udviklet i et utroligt flatterende materiale, der giver et cool og fashionabelt udtryk til taskerne. Cayman kommer i et helt clean udtryk samt i en udgave med en større front-lomme kaldet Cayman Pocket. Cayman kommer altid i sæsonens must-have farvekombinationer og er det perfekte match til dit outfit, ligegyldigt om du skal en tur på cafe med veninderne, en tur i byen eller til hverdagsbrug. Cayman er lavet med en overflade i et cool krokodille-look, der giver et twist til det klassiske design. Krokodille-looket er et udødeligt look, som giver tasken et high-end look. Hvisk er konstant i udvikling og de laver altid tasker som passer ind i modebilledet lige her og nu. Drømmer du om en lækker bæltetaske til festival, den perfekte gå i byen taske eller blot et modigt hverdagsvalg, så kan du finde din næste taske her. 

  

MESSAGE er en af Hvisks stolte forhandlere og du finder Hvisk både online på MESSAGE.dk samt i vores butikker.