Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK
Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK
Filter
{{facet.Control}}
Du søgte på: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Ingen produkter fundet.
Just Female
Just Female er et skandinavisk brand med en enkel tilgang til design, som er baseret på en sofistikeret kerne af eksklusive materialer og uundværlige musthaves. Brandets vision for de forskellige designs er, at de skal have en ’ready-to-wear’ faktor. Dermed sikrer Just Female unikke styles med feminine og sofistikerede udtryk, der kan pryde modebilledet og blive uundværlige styles i garderoben. 

Just Females design er sæsonaktuelle. Lækre, tunge strik, varme farver og eksklusive materialer sammen med forskellige styles i lækre læderkvaliteter pryder efterår- og vinterkollektionerne, mens florlette skjorter i flotte print og feminine nuancer sammen med klassiske festtoppe i fine blonder fylder forårs- og sommerkollektionerne. Just Females værdier er netop baseret på en ambition om at skabe og videreudvikle et aktuelt og nutidigt brand, som går ind for, at lokalisere i hvilken retning moden går og holde sig opdateret på de trends, der fylder i modebilledet. 

Just Female musthaves
Just Females sofistikerede styles gør overgangen fra dag til nat simpel, da brandets mange designs kan styles til enhver anledning. Just Female kjoler, Just Female kimonoer, Just Female toppe og Just Female overtøj. Hvad end du søger, kan Just Female præsentere et væld af bud på faste, musthave favoritter og nye, dristige styles, der kan udfordre din garderobe.  

Just Female blev etableret i 2006 og kunne i 2007 under Copenhagen Fashionweek for AW07 præsentere deres første kollektion. Det minimalistiske og æstetiske design har siden da været en stor del af brandets identitet. Brandet forhandles i dag i store dele af Europa både i butikker og på webshops. 
    
Skarpe designs med rå detaljer
Just Females tøj bliver fremstillet i de fineste materialer med stilrene snit, skarpe designs, fede detaljer og moderigtig stil. Materialerne er af høj kvalitet, der er behageligt at have på. Mange styles har fede detaljer, såsom prints og mønstre. Udvalget hos MESSAGE dækker over de klassiske styles fra Just Female, men også de mere sæsonaktuelle styles, såsom statement t-shirts. 
    
Just Female pigen
Just Female er brandet til den klassiske og elegante pige, der sætter pris på kvalitet og materiale, der kan holde sæson efter sæson. Med Just Female kan du sikre et look, der sidder lige i øjet. Det er simple og enkelte items, der på samme tid er både feminint og råt. Dette gør, at Just Female er et brand, der er fast implementeret i mange kvinders hverdagsgarderober. Deres mange smukke styles kan passe til ethvert outfit.
   
Just Female designer alt fra toppe og nederdele til jakker og kjoler – alle designs er i et lækkert materiale og trendy snit, så du vil med sikkerhed finde det, som du søger. Er du en ung og trendy fashionista, så er Just Female mærket for dig. 

Just Female kjoler
Vores sortiment af Just Female Kjoler tæller en række af sæsonens mest moderne kjoler i en lang række prints. Uanset om du er på udkig efter en ensfarvet Just Female kjole eller foretrækker en strippet eller måske en prikket kjole så finder du det i sortimentet. Sortimentet dækker kjoler i forskellige længder fra de korte kjoler til de mellemlange kjoler og over til de helt lange kjoler. Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal bruge, kan du finde den aktuelle størrelsesguide på den enkelte Just Female kjoles side her på hjemmesiden. Sortiment af Just Female kjoler tæller kjoler i størrelser fra XS til XL. 

Just Female strik
Vores sortiment af striktøjer fra Just Female byder på striktrøjer til enhver anledning. Du finder striktrøjer i orange nuancer såvel som mere diskrete striktrøjer i hvid eller brun. Striktrøjerne fra Just Female fås i forskellige mønstre eller som ensfarvede striktrøjer. Striktrøjerne fra Second Female er typisk lavet i en blanding af uld eller mohair og nylon så du får den helt rigtige følelse af en blød og lækker striktrøje som kan holde dig varm på selv de køligste dage. Vil du have hjælp til at finde den helt rigtige striktrøje til dig er du velkommen til at kontakte os. Du kan også med fordel tjekke størrelsesguiden som findes på de enkelte produktsider. Sortimentet tæller striktrøjer fra størrelse XS til XL.  

Just Female nederdele
Du finder altid de mest trendy nederdele fra Second Female hos Message. Uanset om du søger en kort, mellemlang eller lang nederdel der dækker hele underkroppen kan du finde det i sortimentet. Sortimentet består af nederdele i str. XS til XL.