Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT V. 500 KR. Byt og retur i butik BYT OG RETURNÉR I MESSAGE BUTIKKER
Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT V. 500 KR. Byt og retur i butik BYT OG RETURNÉR I MESSAGE BUTIKKER
Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.

Kjoler til livets mange festligheder
En kjole fra Just Female er den fødte ledsager på gaden eller til festen, hvis du leder efter en minimalistisk tilgang til den feminine stil. Just Female er designet af kvinder til kvinder, som vil skabe deres helt egen unikke stil. 

Kjolerne er skabt med udgangspunkt i den rå københavnske street style, som kommer i rene, æstetiske linjer, der passer perfekt på kroppen, eller til at tage ud over noget af dit andet tøj. Farverne og materialerne er nøje tilpasset hinanden, så du let kan skifte din kjole ud og samtidig ændre hele dit look - for eksempel fra et sofistikeret udtryk til rå street style.

Just Female kjoler er altså skabt til livets mange festligheder - lige fra en stille og rolig tur på stranden til en festlig tur med veninderne i byen. De er de ultimative kjoler til dig, der vil have forskellige go-to kjoler til din garderobe mange sæsoner frem i tiden. Det gør kjolerne fra Just Female til både bæredygtige og særligt eftertragtede.

 

De passer til alle dine accessories 
Just Female kjoler er stærkt påvirket af den simple, nordiske designtradition, hvilket gør dem uhyre eftertragtede på det danske og internationale marked. Det er på grund af deres evne til at stå for sig selv, men samtidig også passe til alle dine smykker, hatte eller andre accessories. Kjoler uden ærmer eller med korte ærmer giver for eksempel dine armbånd nyt liv, mens kjolerne med v-hals giver dine halskæder et helt anderledes strålende udtryk. Derudover er de korte kjoler en perfekt anledning til at tage et par flotte, farverige sko på. Det er altså kun din fantasi, der sætter grænserne, når du skal finde den perfekte kjole fra Just Female.

 


Mange forskellige typer af Just Female Kjoler

Kjolerne er skabt til alle livets festligheder, hvor alle dine accessories skal passe til dit udtryk og din kjole. Desuden kommer de også i mange forskellige typer i særligt bæredygtige materialer. Som sagt er der både korte og langærmede kjoler, men der er også stor variation i farver, mønstre og materialer. Det kan ses i det flotte mønster i Just Female leopard kjolen, ternene i hamilton kjolen, men også i de kendte wrap kjoler, samt Away-kjolen, som kan bruges til den næste fest. 

Lige meget hvilken type af kjole du vælger, har den sit helt eget unikke navn. Det gør hver kjole til noget helt specielt, og noget som er svært at finde nogle andre steder. Det følger i ét med brandets mission om at “skabe et contemporary brand, der kan slå ned på sæsonbetonede trends og skabe mode der overlever tidens tand.” Det leverer Just Female i alle deres kjoler.

 

Find din yndlings kjole hos Message
Har du allerede fundet din yndlings Just Female-kjole? Hvis du stadig er i tvivl, kan du besøge din lokale Message-butik. Vi hjælper dig med at finde din næste kjole og guider dig til de nyeste trends, materialer og snit. Du kan også skrive til os her på siden, hvis du er tvivl om, hvilke kjoler der er på lager, eller om vi får nogle af dem hjem snart.