Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT V. 500 KR. Byt og retur i butik BYT OG RETURNÉR I MESSAGE BUTIKKER
Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT V. 500 KR. Byt og retur i butik BYT OG RETURNÉR I MESSAGE BUTIKKER
Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.

Lollys Laundry
Lolly’s Laundry er et dansk brand, som er grundlagt af designer Kamilla Byriel, der også selv står bag designet på alle Lolly’s Laundry kollektionerne. Lollys Laundry skaber luksus styles til kvinder i kollektioner med alt fra bløde basisvarer, skjorter med farverige prints, feminine snit og varme strik. Lolly’s Laundrys feminine touch kombineres altid med tidens trends og tendenser, så du altid kan sammensætte et smukt sæt fra Lolly’s Laundry efter tidens mest populære trends. Uanset om du er til kjoler, nederdele, skjorter eller bukser, kan du finde nyt indhold til din garderobe blandt Lolly’s Laundrys kollektioner – her er noget for enhver smag. Tøjet fra Lollys Lanundry er alsidigt og kan nemt styles til flere forskellige arrangementer, hvad end du ønsker at bruge det på jobbet, til festlige begivenheder eller når du har fri – takket være Lolly’s Laundrys helt særlige kombination imellem det formelle og afslappede, har de formået at udvikle et unikt sortiment af styles til den moderne kvinde, som gerne vil skille sig ud i smukke styles – både på farten, på joibbet og i samvær med venner og familie.  

 

Lolly’s Laundry forener det klassiske med det moderne
Lollys Laundry kan noget helt særligt med deres styles, når det handler om at forene det klassiske udtryk med tidens trends og tendenser – her bliver der gerne eksperimenteret med farver, prints og udtryk, for at udarbejde nye og interessante kollektioner. Lolly’s Laundry tager gerne udgangspunkt i en feminin pasform og velkendte snit, så de efterfølgende kan arbejde i de innovative designlinjer, som giver kollektionerne prikken over i’et. Dametøj fra Lollys Laundry er designet med omtanke, og tøjet fås altid i lækre kvaliteter, som aldrig går af mode. Lollys Laundry er skabt til den modebevidste kvinde, som ønsker at føle sig feminin og velklædt. 

 

Lolly’s Laundry hos MESSAGE
Hos MESSAGE.dk finder du et stort udvalg af moderigtigt tøj fra Lollys Laundry til kvinder. Udvalget af Lollys Laundry styles til damer kan variere fra sæson til sæson, hvilket betyder, at du om sommeren finder feminine kjoler i smukke prints med sommerlige farver fra Lollys Laundry og ikoniske Lolly’s Laundry strikke med feminine pasforme til de kolde vintermåneder. Udvalget af skjorter, nederdele, bukser og kjoler er bredt hos MESSAGE, og du kan altid være sikker på at finde moderigtige styles fra Lolly’s Laundry uanset sæsonen. Gå på opdagelse i udvalget af Lollys Laundry tøj hos MESSAGE og opdater din garderobe med en smuk Lollys Laundry kjole eller en skjorte i et farverigt print.