Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT V. 500 KR. Byt og retur i butik BYT OG RETURNÉR I MESSAGE BUTIKKER
Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT V. 500 KR. Byt og retur i butik BYT OG RETURNÉR I MESSAGE BUTIKKER
Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.

Lollys Laundry kjoler


Lollys Laundry er luksus alle kan eje

Kjolerne fra Lollys Laundry gør dig glad og giver dig plads til at nyde livet. Du får et feminint, æstetisk og livsbekræftende udtryk med en kjole fra Lollys Landry. Designeren Kamila Byriel står bag disse stærke designs, og hun har formået at gøre hendes kollektioner nærværende, personlige og luksuriøse, uden at dit budget overskrides. De skarpe prints og flotte mønstre skaber et helstøbt billede af et design, som kan blive en del af din garderobe i mange år.    

Det luksuriøse i disse kjole skal findes i designerens fokus på kvalitets basisvarer med et miks af en bred farvepalette, underspillede detaljer og en nysgerrighed til den kvindelige figur og dens mange former. De fremstår altså naturlige og behagelige at have på, hvilket resulterer i en følelse af sol og sommer - hver dag.

 

Sommeren kommer tidligt
Med en kjole på fra Lollys Laundry er det altid sommer - hvor fuglene synger, og du frit kan danse rundt i haven med en kortærmet kjole på. Disse kjoler skaber følelsen af frihed og følelsen af at have noget tøj på, der passer til dig. Kjolerne spænder vidt - lige fra mønstrede kjoler og afdæmpede sorte kjoler. Hvor især de eksotiske mønstre fra dyrenes vilde verden, den romantiske natur, grafiske striber og ensfarvede silhuetter præger kjolerne.

De mange prints og kjolernes snit fuldendes med underspillede feminine detaljer såsom flæser, blondekanter, taljebånd eller en simpel kulørt knap. Hertil kommer de knælange midi kjoler eller de større maxi kjoler, som giver dig mere eller mindre plads til at kunne bevæge dig i. 

 

Føl dig lækker med en kjole fra Lollys Laundry 
Det er nemt at føle sig lækker i en kjole fra Lollys Laundry, der er de klassiske længder, men du finder faktisk også alt - lige fra både oversized kjoler til tætsiddende kjoler - så din kvindelige figur understøttes på bedst mulig vis. Det gør det også muligt for dig at finde en kjole til et hvilket som helst arrangement. Det mere stramtsiddende kan med fordel bruges til de mere formelle arrangementer, mens de mere løstsiddende og større kjoler kan bruges i uformelle sammenhænge. 

Det er den store forskel fra Lollys Laundry i forhold til andre brands. Den store palette af farver og størrelser gør dem unikke både til daglig brug og ved festlige lejligheder. Prøv dem i dag.

 

Køb din Lollys Laundry kjole hos MESSAGE
Find din næste Lollys Laundry kjole her på vores hjemmeside eller besøg din lokale Message-butik. Her kan du se eller prøve de forskellige kjoler fra Lollys Laundry. Message hjælper dig gerne med at finde din næste kjole og guider gerne dig til alle de nyeste trends på markedet. Derudover viser vi dig alle de nyeste mønstre, brands samt materialer og snit, der findes indenfor den kvindelige mode i dag. Vi har altid fingeren på pulsen og en dedikeret passion for modemærker til kvinder. Udover Lollys Laundry sælger vi kjoler i blandt andet mbyM, A-view Mads Nørgaard, Second Female, Global Funk samt mange flere.